Google+
136 214 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Értékelés
Dr. Rosztóczy Levente magánrendelése - Kecskemét

Dr. Rosztóczy Levente magánrendelése - Kecskemét

(11)

Kedves Felhasználó!

Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.

FONTOS!

Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!

A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
https://foglaljorvost.hu/info/felhasznalasi-feltetelek-2016/

Rendelő

Igen
Nem

Értékelés elküldése


, 2018 november

Véleményét a Felhasználási feltételeknek megfelelően, az Ön által választott, azonosításra nem alkalmas módon megjelenítjük a FoglaljOrvost.hu felületén.
Hozzájárulok, hogy véleményem a fentiekben megadott formában az érintett szakorvos/egészségügyi intézmény ezirányú igénye esetén, annak weboldalán is megjelenjen.
Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az info@foglaljorvost.hu címre küldött levelében. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat a következő linkre kattintva éri el:
https://foglaljorvost.hu/info/adatkezelesi-tajekoztato/
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig