Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, orosz

Dr. Han Kinga

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Han Kinga pszichiáter, addiktológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából ...

Specializáció, szakmai háttér

Rövid bemutatkozásomból is már remélem, hogy érezhető az a szemlélet, amivel igyekszem segíteni az embereket: Ebben a szemléletben nem a betegség meggyógyítása a fontos, hanem az Egészség helyreállítása. Minden tünet, betegség, probléma egy „útjelz...

Tovább olvasom >
A

Kék Madár Rendelő

1055 Budapest, V. kerület, Bihari János utca 18. 2. emelet (Belváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Kék Madár Rendelő

1055 Budapest, V. kerület, Bihari János utca 18. 2. emelet (Belváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Han Kinga pszichiáter, addiktológus szakorvos magánrendelése. 1993-ban végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1998-ban posztgraduális képzés során lettem hagyományos kínai orvos, majd 2002-ben pszichiátriából, 2005-ben addiktológiából szakvizsgáztam. 20 éve, jelenleg is folyamatosan képzem magam pszichoterápiában, annak különböző irányzataiban. Legfontosabbnak az önismeretet tartom, a „sajátélményt”, ez segít a tisztán-látásban, ez tart egészségben. Ez teszi lehetővé számomra, hogy hiteles legyek a hivatásomban. Orvosi pályafutásom alatt dolgoztam izotópdiagnosztikai osztályon, belgyógyászaton, háziorvosi rendelőben, tradicionális kínai klinikán, pszichiátriai és addiktológiai osztályon, pszichoterápiás osztályon, drogambulancián, Telki Kórházban, addiktológiai rehabilitációs intézményben, egyesületek és alapítványok egészségügyi ellátásaiban, pszichiátriai és addiktológiai járóbeteg-rendeléseken. Tanulmányaimnak és munkám során, valamint a magánéletemben szerzett tapasztalataimnak köszönhetően holisztikus szemléletű, ember központú orvos vagyok.

Specializáció

  • Rövid bemutatkozásomból is már remélem, hogy érezhető az a szemlélet, amivel igyekszem segíteni az embereket: Ebben a szemléletben nem a betegség meggyógyítása a fontos, hanem az Egészség helyreállítása. Minden tünet, betegség, probléma egy „útjelző tábla”, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy hogyan élhetünk teljesebb, örömtelibb és szenvedésmentes életet. Ehhez megvannak a természet adta eszközeink, ezek felismeréséhez, használatához adok útmutatót. Vezetem és segítem a hozzám fordulót a folyamatban, mígnem „önjáróvá” válik...
  • Igaz nem ide tartozik az alábbi bejegyzés, mégis itt osztom meg a következő kérést a rendelésemmel kapcsolatosan: Ha a foglalt időpontok nem kerülnek lemondásra, akkor csak abban az esetben tudom fogadni a pácienst a jövőben, ha az előző időpontját is kifizeti. Ezzel szeretném elkerülni, hogy mások elől elvegyük a helyet... Nagyon köszönöm.
  • Egyre többször kérdezik, vállalok-e skype-on keresztül konzultációt? A válaszom: igen Kérem, hogy amikor bejelentkeznek, a nevük mellé írják be: skype Így fel tudok készülni a hívás fogadására. Skype címem: hankinga Köszönöm.

Tanulmányok

  • 2005 Addiktológus szakvizsga
  • 2002 Pszichiátriria szakvizsga
  • 1998 HIETE – Orvostovábbképző Kar - Akupunktőr
  • 1997 Egészség Biztonság Alapítvány - Hagyományos kínai orvos
  • 1993 SOTE –Általános Orvosi Kar - Általános orvos

Tagságok

  • MOK

Vélemények

49 értékelés

„Eddig általam nem ismert pszichiátriai, addiktológiai gyakorlat, trend más szempontból való megvilágítása. Logikus és cseppet sem fárasztó tanácsokat kaptam.”

,

„A doktornő nagyon kedves, mosolygós, kellemes vele beszélgetni. Időpontokkal és gyógyszeres kezeléssel kapcsolatban abszolút rugalmas.”

„Nagyon gyakran ugyanazokhoz a témákhoz tér vissza: kvantumfizika, keleti orvoslás, stb. Néha olyankor is amikor nem oda illik és az ember egy másmilyen beszélgetést szeretne. Néha abszolút figyelmes, néha viszont nem.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Segítségért mentem, mert súlyos depressziós tüneteim voltak. A doktornő a beszélgetésből egy apró részletet emelt ki ami mind pszichológiailag, mind pszichiátriailag teljesen jelentéktelen volt, és azon lovagoltunk egy órán át, majd minden nélkül hazaküldött. Egy héttel k...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Úgy gondolom, hogy van lehetőségem a fejlődésre a doktornő segítségével.”

„általában csak ő beszél”

,

„Emberileg rendben van.”

„Mint egy középkori távol-keleti kuruzsló, csak kidobtam a pénzt az ablakon és a helyzetem egy fikarcnyit nem javult. A kvamtumfizikával indítottunk, a betegség a rezgésekre van fogva, kicsit beszéltünk az életemről és a nagy semmi történt összességében.”

,

„Emberi és törődő orvos.”

,

„Megbízható, hiteles.”

,

„Megbízhatok benne, hiteles, kedves, figyelmes.”

,

„Lenyegretörő, gyors, figyelmes orvos.”

,

„Az orvos egyedi és átfogó szemlélete, amit megosztott velem és amivel gyógyít.”

,

„Figyelmes, gondos, elfogadó, hiteles. Rengeteget fejlődtem, fejlődök a segítségével. Csak ajánlani tudom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő kedves, barátságos volt, közvetlen,”

„A szakmai felkészültsége nulla,minden hülyeséget összehordott,a fizikáról,a kémiáról,az atomról,a rezgésekről hadovált, semmi hasznos dolgot nem tudtam meg tőle,amiből kapacitását ék.”

,

„Figyelmes, mosolygós volt. ”

„Nagyon okkult világnezetű, a kínai orvoslás nagyon idegen a magyar kultúrától. Sértette a világnézetemet, keresztény hitemet. ”

,

„Kezet fogtunk találkozáskor és végén is.”

„Igazán nem értettem meg mit mond nekem.Lehet,hogy én hibám,de feszült voltam végig nála.Emeleten nehéz volt megtalálni a rendelőt.Akkor egyedül volt mikor én mentem hozzá.”

,

„Nagyon kedves doktornő. Odafigyel, meghallgat és segít. Bátran ajánlom mindenkinek!”

„Nem volt negatívum, csak jókat tudok róla írni.”

,

„A szakmai felkészültsége .”

,

„A doktornő nagyon okos, kedves. Hamarabb érkeztem a rendelésre, de máris fogadott.”

„Nem igazán figyelt oda rám a doktornő, ami kicsit rosszul esett. Többször megkérdezett olyan dolgokat, melyekről már szó volt (pl megkérdezte, hogy van-e testvérem, miután már meséltem neki a húgomról).”

,

„Szorongás, és depresszió kapcsán kerestem fel a doktornőt. Ahogy az előttem szólok, én is nagyon meg vagyok elégedve a kezeléssel. A terápia sokat javitott állapotomon, úgy érzem egyre jobban vagyok.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Őszintén beszámoltam a problémáimról, a doktornő részéről egy kritika nem ért. Emiatt nagyon boldog voltam, mert féltem hogy "mit gondolnak mások". Így a doktornő is. Pozitivan csalódtam, úgy érzem jól együtt tudtunk működni és a továbbiakban segítségemre lesz....”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Pszichés problémákkal, szorongással küzdöttem régóta, ennek kapcsán kerestem fel a Han Doktornőt. A konzultációk alatt oldott volt a légkör, jól éreztem magam. sokat javultam neki köszönhetően”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Alkoholfüggőségem kapcsán kerestem fel a Doktornőt. Többször jártam nála, mindig érdeklődő és türelmes volt. Sokat segített állapotomon a terápia, örülök hogy megtaláltam őt.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Elégedett vagyok az ellátással, a doktornő figyelmesen végighallgatott és rávezetett a lényeges dolgokra, amik igen sokat segítettek.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Megvagyok elégedve a doktornő ellátásával, őszintén megnyílhattam neki, ami számomra nem megy könnyen. Még biztosan jövök hozzá.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig