761 871 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Olasz Anna -

Dr. Olasz Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Olasz Anna pszichiáter, addiktológus magánrendelése. Dr. Olasz Anna pszichiáter, addiktológus vagyok. Amennyiben úgy érzi, hogy élethelyzeti nehézségeit, lelki gondjait, megértő légkörben, megfelelő környezetben szeretné szakemberrel átgondolni, me...

Specializáció

 • Szerhasználati problémák, függőségek
 • Szorongásos-, hangulati betegségek
 • Pszichotikus zavarokkal
 • Személyiségproblémák

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Olasz Anna pszichiáter, addiktológus magánrendelése. Dr. Olasz Anna pszichiáter, addiktológus vagyok. Amennyiben úgy érzi, hogy élethelyzeti nehézségeit, lelki gondjait, megértő légkörben, megfelelő környezetben szeretné szakemberrel átgondolni, megbeszélni, forduljon hozzám bizalommal. Több mint 20 éve dolgozom az egészségügy területén, korábban ápolónőként az OPNI-ban, majd orvosi-szakorvosi képesítéseim megszerzése óta (2006) a Nyírő-Gyula Kórház –OPAI-ban. Pszichiátrián kezdtem, majd 8 éve az addiktológia osztályon foglalkozom betegeimmel, jelenleg osztályvezető helyettes vagyok. Fontosnak tartom a jó orvos-kliens kapcsolat kialakítását, ezt gondolom a közös munka első lépésének. Véleményem szerint minden ember életében adódhatnak olyan nehézségek, amelyek túlmutatnak pillanatnyi megoldó képességein és a helyzet megváltoztatásához szakember segítségét érdemes igénybe venni, elfogadni. Kérem, ha időpontot foglalt feltétlenül egyeztessen a Clinexpert Gyógycentrum munkatársaival! Recepciós telefon: +36 70 361 1389 Hétfőn és kedden: 8-14 óráig. Pénteken 8-18 óráig. Központi elérhetőségünk: 210 8139 Minden nap 8-16 óráig.

Specializáció

 • Szerhasználati problémák, függőségek
 • Szorongásos-, hangulati betegségek
 • Pszichotikus zavarokkal
 • Személyiségproblémák

Kórházi háttér

 • Nyírő Gyula Kórház - OPAI

Vélemények

30 értékelés
2019. július
2019. március
2018. november
Türelmes,oda figyelet amit mondok tanácsokat adott,kedves és segítőkész. Mindenkinek ajánlani tudom.
2018. november
2018. október
Nagyon megértő, segítőkész, kiváló szakember!
2018. október
2018. október
A Dr. Nő segítőkészsége, kedvessége
2018. szeptember
2018. július
2018. július
Professzionális szakmai hozzáállás, nagyfokú figyelmesség és segítőkészség.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése