Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Nagy Mária

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Magánrendelésemre elsősorban azokat a klienseket várom, akik psychoterápiás segítségnyújtás keretében képzelik el gyógyulásukat, ill. önismeretre , vagy boldogabb életre vágynak. Elsősorban szorongásos, phobiás, életvezetési-, ill. önértékelési zavarral...

Specializáció, szakmai háttér

Autogén tréning, Természetgyógyászati és -életvezetési tanácsadás, Relaxáció -és szimbólum terápiás csoportok , egyéni pszichoterápiaa , rekreációs-, közérzetjavító eljárások, kognitív- és viselkedésterápia, jezsuita meditáció, gyermekek és várandósok relaxác...

Tovább olvasom >
A

Csányi Rendelő

1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Csányi Rendelő

1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Magánrendelésemre elsősorban azokat a klienseket várom, akik psychoterápiás segítségnyújtás keretében képzelik el gyógyulásukat, ill. önismeretre , vagy boldogabb életre vágynak. Elsősorban szorongásos, phobiás, életvezetési-, ill. önértékelési zavarral küzdő, vagy konfliktushelyzetben élő, jobb teljesitményre, harmonikusabb életre vágyó, vagy enyhe- v. közepes hangulati zavarral küzdő - a probléma hátterével és megoldásával is foglalkozni akaró- páciensek gyógyulhatnak jól psychoterápiás szaksegítségemmel.

Több psychoterápiás módszer közül lehet választani

- az első interjú során -közösen-beszéljük meg a gyógyulási folyamat módozatait, ami leginkább megfelel a páciens igényeinek (hol tart, mit szeretne elérni az életben, és mennyi időt szánna rá)

- az is elképzelhető, hogy a páciens arról kap korrekt információt, hogy a betegsége psychoterápiával (önmagában) kezelhető-e, ill. milyen utakon számíthat máshol segítségre. Tehát az első találkozás nem kíván hosszabb távú elköteleződést sem a pácienstől, sem a terapeutától.

Vállalom még relaxáció -autogén tréning- tanítását bármely korcsoportnak, valamint terhesrelaxációra is lehet jelentkezni, akár egyéni, akár csoportos foglalkozásra. Valamint módosult tudatállapottal dolgozó imaginációs terápiára is van mód nálam, ami főleg művészeteket kedvelő, vagy kreativitásra, rekreációra, önkiteljesedésre (akár szakmában, vagy sportban) vágyó embereknek ajánlott.

Szívesen látom a fogyókúrázni vágyó hölgyeket is, akiknek nemcsak imaginációs, relaxációs módszereke, de természetgyógyászati gyors segítséget is tudok kínálni tanácsadással.

Vállalok még párkapcsolati- családi-, konzultációt, tanácsadást munkahelyi vezetőknek és segítő foglalkozásúaknak is.

RELAXÁCIÓ

A Blaha Lujza térnél (Csányi utca 7. szám ) február végétől várandós csoportot indítok. A csoport 7 alkalomból áll, de már 3-4 alkalommal is javasolt részt venni rajta ( pl.ha előrehaladott graviditásról van szó). Célja a kismamák lelki karbantartása, a babával való lelki kommunikáció felvétele, a régi családi mintákból adódó sebek begyógyulásának előmozdítása, hogy a rossz kapcsolati minták, berögződések ne vetüljenek rá és ne felhőzzék az induló és egy egész életre szóló csodás anya-gyermek kapcsolatot. A jelentkezés folyamatos, a részvétel feltétele egy egyéni beszélgetés (max 1-1,5 óra ) velem, ami ingyenes és semmire nem kötelez senkit.

Mód van egyéni relaxációs- és önismereti terápiára is (életkortól és élethelyzettől függetlenül), ha valaki olyan kérdésekkel küzd önmagát illetően, melyet szeretne mélyebben megérteni és feloldani.

Ebben az esetben az óradíj 8.000Ft. Csoportban 4500 Ft.

Gyermekek -egyéni -relaxációtanítását is vállalom március végétől,április elejétől, ami folyományaként-sok psychés feszültségre adhat gyógyírt , hiszen a lelki egyensúly visszaállításával a megakadt öngyógyító folyamatok újra működésbe lépnek és a szenvedésnyomás csökken, a lelki harmónia és öröm szabad áramlása visszaáll, A gyermekek az anya jelenlétében tanulják meg az életkorukhoz igazított-játékos- relaxációs technikát, amely tudás egy életre rendelkezésükre áll majd. A gyermekrelaxációhoz 4 éves kortól lehet jelentkezni.

Egy relaxációs óra ára: 10.000Ft. Felső korhatár nincs. Diákrelaxáció is létezik.amelyre tanárokat is szívesen megtanítok kedvezményes áron, így egy olyan készség birtokába kerül a pedagógus, mellyel a saját psychéjét is karbantarthatja.

Iskolák rendelkezésére is szívesen állok. / részleteket a Magyar Relaxációs- és Szimbólumterápiás Egyesület honlapján érdemes keresni a témában.

Tanároknak Diákrelaxációból kiképző psychoterapeuta vagyok.

Vidéki csoportok (min 7 fő)szervezésében segédkező pedagógus ingyen vehet részt az órákon. 

Specializáció

 • Autogén tréning
 • Természetgyógyászati és -életvezetési tanácsadás
 • Relaxáció -és szimbólum terápiás csoportok , egyéni pszichoterápiaa
 • rekreációs-, közérzetjavító eljárások
 • kognitív- és viselkedésterápia
 • jezsuita meditáció
 • gyermekek és várandósok relaxációja egyéni foglalkozás keretében is
 • Rogers terápia
 • fülakupunktúrás méregtelenítés, testsúlykontroll

Kórházi háttér

 • Pozsonyi u. TÁMASz 123-as mellék

Tanulmányok

 • SOTE Általános Orvostudományi Kar Pszichiátriai alapszakvizsga ill.psychoterapeuta szakvizsga kognitív- és viselkedésterapeuta, valamint relaxációs- és szimbólumterapeuta cím
 • Természetgyógyászat
 • Fülakupunktúrás addiktológia

Szakmai elismerések, publikációk

 • Magyar Relaxációs- és Szimbólumterápiás Egyesület 2015. nemzetközi kongresszusán Tesszimbolikából poszter, ill. zeneterápiás csoport kooterapeutája voltamSzámos lapban (Látlelet, Látlelet-Katedra, Kláris, Kagylókürt, Nők Lapja Egészség, Metro) jelentek meg irásaim és velem készült riportokAz Orvosok c. (Andalúziai Kiadó) kötetben szerepelek. Számos, verset, recenziót közöltek lapok írásaimból. Művészetek találkozása címmel sok-sok művésszel szerveztünk pszichológiai témájú esteket, pl. Kőbányán idős Varnusz Xavér zongoraművésszel is, de Jungról mozdulatokban, képben c. színvonalas több művészeti ág nyelvén megszólaló pszichológiai jellegű műsorunk teltházas volt az Angyalházban, ahol az én verseim szólaltak meg a jung archetypusokról.

Tagságok

 • Magyar Relaxációs- és Szimbólumterápiás Egyesület kiképző psychoterapeuta szakorvosa vagyok pedagógusoknak Diákrelax. módszerbőlMESZKMOK

Vélemények

11 értékelés

„Első alkalommal voltam a doktornőnél és csak pozitívumokat mondhatok róla. Szakmailag nagyon felkészült, végig empatikus volt. Alapos és körültekintő volt, minden korábbi vizsgálati eredményemet tüzetesen átnézte és értékelte. Gyorsan oldódott bennem az első látogatáskor...”

Végig olvasom

„Nem volt.”

,

„mindennel teljesen meg voltam elégedve, még jönni fogok több alkalommal is”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„a doktornő alaposan, részletekbe menően vizsgál és állapítja meg a problémát. kedves őszinte, hozzá megyek ezután is”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Magas fokú empátia, megértés, kedvesség.”

,

„Alaposan kikérdezett hogy a probléma gyökerével tudjunk foglalkozni. Nála alaposabb orvossal még nem találkoztam.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő emberbarát és őszinte hozzáállása a betegeihez példaértékű. sokat javult az állapotom mióta hozzá járok, biztosan másoknak is ajánlani fogom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő szimpatikus volt az első perctől kezdve. Éreztem rajta a segíteniakarást, a profizmust.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, barátságos orvos, és mindent alaposan elmagyarázott, nem kellett faggatni. Amit már sok orvosnál sajnos tapasztaltam.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő kedvessége, segítőkészsége megnyugtató volt számomra és szakmai felkészültsége, türelme példamutató.”

„nem volt”

,

Értékelések

,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig