1 990 101 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bedők Mária -

Dr. Bedők Mária

4.86 | 12 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A szakrendelésre szeretettel várjuk egyaránt gyermekek és felnőttek jelentkezését allergiás panaszok esetén. Új lehetőség az asztma és az allergiás nátha kezelésében az allergén specifikus immunterápia. Életre szóló gyógyulást eredményezhet a panaszoka...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bedők Mária -

Dr. Bedők Mária

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A szakrendelésre szeretettel várjuk egyaránt gyermekek és felnőttek jelentkezését allergiás panaszok esetén. Új lehetőség az asztma és az allergiás nátha kezelésében az allergén specifikus immunterápia. Életre szóló gyógyulást eredményezhet a panaszokat okozó, az allergiát kiváltó anyag bőrpróbával való igazolását köve...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A szakrendelésre szeretettel várjuk egyaránt gyermekek és felnőttek jelentkezését allergiás panaszok esetén. Új lehetőség az asztma és az allergiás nátha kezelésében az allergén specifikus immunterápia. Életre szóló gyógyulást eredményezhet a panaszokat okozó, az allergiát kiváltó anyag bőrpróbával való igazolását követően beállított immunterápia. A kezelés helyreállítja, kijavítja a hibásan működő immunsejtek funkcióját. Noha a kezelés hosszabb ideig tart, a tünetek már 4-6 hét után megszűnnek és panaszmentessé válnak a betegek. Gyermekeknél és felnőtteknél is könnyen alkalmazható. Kényelmes, fájdalommentes, íztelen és biztonságos. Hatékonyságát több országban elvégzett vizsgálatok, nagyszámú betegen igazolták. Nem kell hosszú éveken át hagyományos gyógyszert szedni. Megszűnik a nehézlégzés, köhögés, könnyezés és a csiklandozó érzés a torokban. Amennyiben parlagfű, fekete üröm, nyír, angolperje, borjúpázsit, nyári rétfű, réti ecsetpázsit, csomós ebír, házi por atka vagy más allergiája van, várjuk, hogy segíthessünk!

Klinika, ahol rendel: Allergia Rendelő - Budakalász

Specializáció

  • Allergénspecifikus immunterápia, a szénanátha és az asztma gyógyítása.

Tanulmányok

  • 1986 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvos
  • 1991 csecsemő és gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2012 allergológia és klinikai immunológia szakvizsga

Vélemények

4.86 az 5-ből
5 csillag
92 %
4 csillag
8 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.92
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.75
Megfelelő volt az ellátásod? 4.92

Részletes vélemények

Gabriella
2015. június
Kedves, szakértő
-
Erika
2015. március
Nagyon alapos,komoly szaktudású,kedves és közvetlen volt a Doktornő.Ajánlom Őt bárkinek.
-
Erika
2014. szeptember
A doktornő nagyon kedves, nagyon érthetően magyaráz, őszintén kedves volt a kislányommal, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Annamária
2014. április
Nagyon kedves, segítőkész volt a doktornő. Mindent elmagyarázott, és minden kérdésemre választ kaptam.
-
Ibolya
2014. január
A doktornő mindent részletesen elmagyarázott, minden kérdésemre választ adott.
-
Andrea
2013. november
A doktornő, nagyon kedves, megértő, szakmailag is kiváló. Tetszett, hogy a párom is szó nélkül bejöhetett. És az tetszett nagyon, hogy nem azzal kezdte, hogy a cicától szabaduljunk meg, hanem, hogy keresünk megfelelő megoldást. :)
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
György
2013. július
a tájékoztatás. Ezt máshol nem kaptam meg.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése