Google+
147 073 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: német

Dr. Molnár Imre

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Általános orvosdoktori diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem 1975-ben. 5 év miskolci gyakorlat után belgyógyászatból szakvizsgáztam, majd 1987-89-ig Budapesten dolgoztam. Miután a klinikai immunológia és allergológia...

Specializáció, szakmai háttér

rhinitis allergica, cukorbetegség, gasztroenterológiai panaszok, 2009 Foglalkozás-orvostan szakvizsga, 2000 Geriátria szakvizsga, 2000 Háziorvostan szakvizsga, 1989 Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga, 1980 Belgyógyászat szakvizsg...

Tovább olvasom >
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Általános orvosdoktori diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem 1975-ben. 5 év miskolci gyakorlat után belgyógyászatból szakvizsgáztam, majd 1987-89-ig Budapesten dolgoztam. Miután a klinikai immunológia és allergológia tárgyból is sikerrel szakvizsgáztam, hazatértem a Miskolci Semmelweis Kórházba. 1 év múlva a Megyei Önkormányzat Egészségügyi Osztályán dolgoztam, aminek hamarosan osztályvezetője lettem. Közben klinikai gerontológiából is sikeres szakvizsgát tettem. 12 év vezetői beosztás után családorvosi praxist vásároltam, és ezt a munkát végzem jelenleg is. További szakvizsgáim: családorvostan, foglalkozás-orvostan és jogi szakokleveles orvos képesítés. Több szakterületen is folytatok magánorvosi rendelést 16 év felettiek részére. Allergológiai és immunológiai gyakorlatot jelenleg privát orvoslásban végzek. Allergia területén elsősorban a rhinitis allergicával (szénanáthával) küzdő páciensek kezelésével foglalkozom. Bőrgyógyászati jellegű allergiás tünetekkel járó betegségek kezelését és teszteket nem végzek. Folyamatosan van foglalkozás-egészségügyi rendelésem is. 2006-ban egy multinacionális cég bízott meg a miskolci telephelyén lévő üzemorvosi rendelő kialakításával és a rendelés megszervezésével. Kezdetben önállóan, később közreműködőként 10 évig végeztem ezt a tevékenységet. Jelenleg saját alapítású egészségügyi centrumunkban ezt a munkát is folytatom. Magánrendelésemen az általános belgyógyászati betegek mellett, főleg cukorbetegekkel foglalkozom. Endoszkópos vizsgálatot már nem folytatok, de gasztroenterológiai panaszokkal fordulhatnak hozzám a páciensek. 15 év hematológiai osztályos gyakorlatom van. Belgyógyászként elsősorban a teljes ember gyógyítását végzem szívesen. A számos panasz, tünet lehetséges közös okát vagy a társuló betegségeket kezelem. Az idősödés problémáival is foglalkozom, a multimorbid idős emberek bonyolultabb kezelését is végzem.

Specializáció

  • rhinitis allergica
  • cukorbetegség
  • gasztroenterológiai panaszok

Tanulmányok

  • 2009 Foglalkozás-orvostan szakvizsga
  • 2000 Geriátria szakvizsga
  • 2000 Háziorvostan szakvizsga
  • 1989 Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
  • 1980 Belgyógyászat szakvizsga
  • 1975 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Vélemények

17 értékelés

„A segíteni akarás szándéka.”

,

„Allergia gyanúja miatt kerestem fel a doktorurat, aki nagyon preciz vizsgálatot végzett. Profi és barátságos hozzáállása van.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Barátságos, felkészült orvos. Tudása megkérdőjelezhetetlen. Mindemellett plusz pont hogy nagyon empatikus a beteghez.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr megfelelő alapossággal kezelte esetem. Fontosnak tartotta, hogy én is megértsem részleteiben, ami nagyon megnyugtaó volt.”

,

„A Doktor Úr a legmesszebbmenőkig foglalkozott a problémámmal, ”

„Nincs ilyen”

,

„nagyon jó orvos mindenkinek ajánlom ”

„nincs kellemetlen tapasztalat”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig