Google+
122 418 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Tóth Helga

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Tóth Helga tüdőgyógyász, klinikai immunológus, allergológus magánrendelése. Légzőrendszeri panaszok, nehézlégzés, astma, szénanátha, krónikus tüdőbetegségek terápiás kezelése esetén kérjen segítséget Dr. Tóth Helgától, aki több, mint húsz éve foglalkozik alle...

Specializáció, szakmai háttér

légzőrendszeri panaszok, krónikus tüdőbetegség, asthma, allergia, 2003 - Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga, 1998 - Tüdőgyógyászat szakvizsga, 1993 - Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem - Általános orvos

Tovább olvasom >
A

Panoráma Medical Center

1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b. (Hűvösvölgy)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Panoráma Medical Center

1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b. (Hűvösvölgy)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóth Helga tüdőgyógyász, klinikai immunológus, allergológus magánrendelése. Légzőrendszeri panaszok, nehézlégzés, astma, szénanátha, krónikus tüdőbetegségek terápiás kezelése esetén kérjen segítséget Dr. Tóth Helgától, aki több, mint húsz éve foglalkozik allergiás légúti rendellenességekkel és a tüdőt érintő megbetegedésekkel. A Doktornő bizonyos anyagokra fellépő túlérzékenységet, az allergiát vizsgálja, mely pl. könnyezést, tüsszögést, nyálkahártya viszketést, köhögést, nehézlégzést, emésztőszervi panaszokat, viszkető bőrkiütést okoz. Az ezeket kiváltó anyagot, az allergént különböző tesztek segítségével keresi meg. Védekező rendszer kóros működését, pl. alulműködését, immunhiányos állapotot, vagy a saját magunk ellen forduló immunrendszert, az autoimmun betegségeket vizsgálja.

Specializáció

  • légzőrendszeri panaszok
  • krónikus tüdőbetegség
  • asthma
  • allergia

Tanulmányok

  • 2003 - Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
  • 1998 - Tüdőgyógyászat szakvizsga
  • 1993 - Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem - Általános orvos

Vélemények

15 értékelés

„Maximális szakértelem, kedves, alapos, ember központú.”

,

„A doktornőt rendkívüli türelem és empátia jellemzi. Rendelése alapos, mindenre kiterjedő, minden betegére a megfelelő időt szánja. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetem, hogy a betegségemben ő segít rajtam. Mint orvos és mint ember is kiemelkedő felkészültséggel é...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Elégedett voltam mindennel, a doktornő nagyon profi.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagy szakmai tudással rendelkező Doktornő, nagyon kedves és segítőkész, a vizsgálat során mindent alaposan elmondott, elmagyarázott, nagyon lelkiismeretesen végezi a hivatását. A vizsgálatok sajnos még folytatódnak, de tényleg mindent megtesz a betegért. Köszönöm K. Dávid ”

,

„Nagyon kedves, türelmes, körültekintő a Doktornő. Szívből ajánlom! ”

,

„Nagyon kedves, mindenre odafigyelt, megfelelően tájékoztatott, lelkiismeretes.”

,

„Teljes körű, részletes kivizsgálásban volt részem. Pozitív volt számomra, hogy a Doktornő internetes bemutatkozása tényleg a valóságot fedi. Tetszett, ahogy a felírt gyógyszerek használatát elmagyarázta.”

,

„Emberség. Ilyen orvosi ellátásban még soha nem volt részem.”

,

„Alapossag, odafigyeles, az ember mint 'holisztikus egyseg' van kezelve es nem a tunetek kulon-kulon. Nagyon kedves tajekoztatas ami teljeskoru, tovabbi kivizsgalasok javaslata.”

,

„A beteghez való hozzáállása”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig