Google+
103 947 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Berky Zsolt

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Hivatásom a legősibb orvosi feladat: a fájdalom okozta szenvedés enyhítése. Minden fájdalomra van segítség, a fájdalom csillapítása, a fájdalom okának megkeresése, a tünetek enyhítése a célzott kezelés eredményességéig a fájdalomterapeuta fela...

Specializáció, szakmai háttér

Tartósan fennálló és sokat vizsgált fájdalmas panaszok esetén a kezelés irányának meghatározása, fájdalmas állapotok kivizsgálásának megtervezése és irányítása., Idegblokádok szakszerű alkalmazása a végtagok (térd, boka, könyök, csukló), a váll- és csípőtáj...

Tovább olvasom >
A

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum

1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Hivatásom a legősibb orvosi feladat: a fájdalom okozta szenvedés enyhítése. Minden fájdalomra van segítség, a fájdalom csillapítása, a fájdalom okának megkeresése, a tünetek enyhítése a célzott kezelés eredményességéig a fájdalomterapeuta feladata. A műtéti érzéstelenítés és a műtét körüli időszak fájdalmainak kezelésével szerzett több évtizedes tapasztalataim és az invazív (injekciós) fájdalomterápia módszereinek elsajátítása után korszerűen kialakított, többszakmás orvosi rendelőmben fogadom a hozzám forduló járóbetegeket.

Specializáció

  • Tartósan fennálló és sokat vizsgált fájdalmas panaszok esetén a kezelés irányának meghatározása, fájdalmas állapotok kivizsgálásának megtervezése és irányítása.
  • Idegblokádok szakszerű alkalmazása a végtagok (térd, boka, könyök, csukló), a váll- és csípőtájék és a gerinc fájdalmas állapotaiban, alagútszindrómák injekciós kezelése.
  • Gyógyszeres fájdalomterápia beállítása, a rendszeres és kontrollálatlan fájdalomcsillapító fogyasztás káros hatásainak megelőzése.
  • Mozgásszervi fájdalmak többszakmás megközelítése centrumunkban, a célzott kezeléshez szükséges fájdalommentesség biztosítása
  • Bármilyen eredetű krónikus (legalább három hónapja fennálló) fájdalom (fejfájás, zsigeri fájdalmak, daganatos fájdalom) esetén a fájdalom enyhítése

Tanulmányok

  • 1993 - SOTE Általános Orvostudományi Kar
  • 2007 - Aneszteziológia és Intenzív terápia szakorvosa

Tagságok

  • Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság
  • Magyarországi Fájdalom Társaság
  • Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara

Vélemények

4 értékelés

„Figyelmes, alapos, őszinte.”

,

„Nagyon profi és szakértő a Doktor Úr, teljeskörű tájékoztatást adott.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Hosszú ideje már, hogy minden nap fáj a térdem, az állandó fájdalom kihatott a mindennapjaimra. Mióta eljöttem a doktorúr rendeléséről, úgy érzem hogy csoda történt.Végre jól érzem magam!!”

(nem regisztrált felhasználó),

„Hosszú listám lenne :) Figyelmesség, kedvesség, profizmus,egyszerűen imádom ! Végre fájdalom nélkül...hihetetlenül jó érzés !! Köszönöm !”

(nem regisztrált felhasználó),
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig