Google+
146 697 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Kelemen Judit

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem Budapesten. 10 éves kórházi és 20 éves rendelőintézeti tapasztalattal a hátam mögött végzem mindennapi gyógyító tevékenységemet a fül-orr-gégészet és az audiológia területén. Egész szakmai munkámban fontosnak tarto...

Tovább olvasom >
A

Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet

1113 Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A. (Gellérthegy)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet

1113 Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A. (Gellérthegy)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem Budapesten. 10 éves kórházi és 20 éves rendelőintézeti tapasztalattal a hátam mögött végzem mindennapi gyógyító tevékenységemet a fül-orr-gégészet és az audiológia területén. Egész szakmai munkámban fontosnak tartom az empátiát és azt, hogy a pácienseket partnerként kezeljem. Lényeges a betegségek lelki és élettani hátterének megismerése. Megítélésem szerint a beteg jobban gyógyul, ha érti, mi zajlik a szervezetében , valamint hogy mit és miért teszünk a gyógyulása érdekében. Tanulmányok 1988-Semmelweis Orvostudományi Egyetem 1995-Fül-Orr-Gégészet szakvizsga 2001-Audiológia szakvizsga Introduction I graduated from Semmelweis Medical University Budapest. I worked for 10 years in a hospital and have been working for 20 years at an outpatient clinic in the field of otorhinolaryngology and audiology. In my professional work, I find, among other things, empathy and treating the patient as a partner thoroughly important. I believe it’s essential to understand the physiological and the psychological background of a disease. The patient’s condition will improve faster if he or she understands the happennings in his or her body and what we do for his or her recovery. Education 1988- Semmelweis Medical University 1995-ENT Speciality Examination 2001-Audiology Speciality Examination

 

Vélemények

77 értékelés

„Szakszerűen, kedvesen voltam ellátva, szívből ajánlom! ”

,

„Kedvesen beszélt, figyelmes volt. Szakszerűen elmagyaraztott mindent. ”

„Nem volt. ”

,

„Kedvesseg”

,

„Nagyon kedves, türelmes volt a doktornő. A 4 éves izgága kislányomat is hamar megnyerte magának. Szakmailag is mindent elmagyarazott.”

,

„Alaposan kikérdezett az előzményekről, részletesen elmondta a fülcsepp helyes használatát, mit tegyek a hámtörmelékeke elllen.”

,

„Barátságos bánásmód, alaposság jellemezte Kelemen Judit doktornőt. Elégedett vagyok.”

,

„A doktornő nem betegként, hanem abszolút partnerként beszélt/beszélgetett velem mindvégig, laza stílusban, s mégis sok hasznos szakmai infót kaptam a betegségeim és azok megoldása kapcsán.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Mind az asszisztensnő, mind pedig a doktornő nagyon segítőkészek voltak. Mindkét gyerkőcöm számára egy igazi élmény volt a vizsgálat. Szabadon mozoghattak, még a műszerekkel is megismerkedhettek.”

,

„Kedvesen, türelmesen elmagyaráznak mindent.”

,

„Nagyon kevés emberrel találkoztam aki ennyire empatikus lett volna.. hálás vagyok neki megkönnyítette a vizsgálatot a fiam és az én részemre.. biztosan hozza mennék ha gondom lenne ismét.. köszönöm”

„Nem volt”

,

„Nagy tudású, kedves, alapos, empatikus, csupa jót tudok mondani!”

,

„Nagyon kedves figyelmes, kiváló orvos.”

,

„x”

„x”

,

„Pontosan ki volt számítva az idő, egy percet sem kellett várnunk a bejutásra és nem éreztem azt hogy ne lenne idő az alapos vizsgálatra és kérdések tisztázására.”

,

„Maximálisan megérteti a problémát, higgadtan kezeli, és mindenben segítőkész.”

,

„Megfontolt, lelkiismeretes, szakmailag korrekt hozzáállású.”

„Nincs.”

,

„Abszolút pozitív a kommunikáció, a doktornő részletes magyarázatot adott a vizsgálattal kapcsolatban, illetve a tünetekről, kezelésről, további lehetőségekről is világosan, érthetően tájékoztatott. A vizsgálat nagyon alapos volt.”

,

„Pontosság, precizitás, szakértelem, kedvesség. ”

,

„A dktorő elképesztően alapos volt. A rendelés alatt folyamatosan tájékoztatott a vizsgálatok menetéről, hogy a kapott eredmények mit mutatnak, a kezelést részleteibe menően megvitatta velem és végül olyan javaslatot tett a megoldásra, aminek a legmegfelelőbbségéről kétsége...”

Végig olvasom
,

„Nagyon kedves, felkészült, alapos volt. Figyelmes, és rendkívül megnyugtató a személyisége. 5 éves kisfiam egyáltalán nem félt. Rendkívül jó benyomást tett rá, megnyerte kisfiam figyelmét, és nyugodtan zajlott a vizsgálat.”

,

„Felkészültség, alapos tájékoztatás.”

,

„A doktorno es asszisztense szuper csapat, empatikus, szakszeru. Mindent koszonok”

,

„Doktorno es az asszisztens kedvesek, alaposan megvizsgaltak. Pontosan szolitottak, az elojegyzes idopontjaban.”

,

„türelem, tájékoztatás, pontosság, szakértelem”

,

„Figyelmes, alapos volt és érthetően mondta el a tényeket, vázolta a kezelés hogyanját.”

„-”

,

„A rendelő világos, kellemes. A Doktornő alaposan kikérdezett és ugyanolyan alaposan megvizsgált, mindent részletesenés kedvesen elmagyarázott. A vizsgálat nem volt egyáltalán kellemetlen. Az asszisztensnő és a recepciós hölgy is nagyon barátságos, mosolygós volt, kellemes, me...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„A rendelő világos, kellemes. A Doktornő alaposan kikérdezett és ugyanolyan alaposan megvizsgált, mindent részletesenés kedvesen elmagyarázott. A vizsgálat nem volt egyáltalán kellemetlen. Az asszisztensnő és a recepciós hölgy is nagyon barátságos, mosolygós volt, kellemes, me...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig