755 529 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Balance Mozgásterápia

Balance Mozgásterápia

Balance Mozgásterápia

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A BALANCE Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézet MR Diagnosztikai Központ a mozgásszervi problémák megelőzésére, terápiájára, rehabilitációjára, és emellett személyre szabott gyógytornára szakosodott. A Balance Központban ortoped, trauma, neurológus o...
Tovább olvasom
1119 Budapest, XI. kerület, Újházi utca 10-12. (Kelenföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A BALANCE Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézet MR Diagnosztikai Központ a mozgásszervi problémák megelőzésére, terápiájára, rehabilitációjára, és emellett személyre szabott gyógytornára szakosodott. A Balance Központban ortoped, trauma, neurológus orvosok, gyógytornászok, manuálterapeuták korszerű diagnoszta és rehabilitáló gépparkkal várják szeretettel pácienseiket.

Megközelíthetőség

  A BALANCE Mozgás Központ mindössze pár száz méterre fekszik az Allee Bevásárlóközponttól, csak egy pár lépés a 18-as, 41-es, 47-es villamosok Fővárosi Művelődési Ház megállójától, ill. 10 perc séta a 4-es villamos végállomásától és az 53-as, 86-os, 150-es, 150 E-s, 212-es, 250-es autóbusz Újbuda-központ megállójától.

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  A parkolás ingyenes!

Nyitva tartás

  hétköznap 8-20 óra

Vélemények

2018. november
2018. november
segítőkészség
2018. november
2018. október
2018. október
2018. szeptember
2018. szeptember
2018. augusztus
2018. augusztus
2018. július
Ingyenes parkolás a közelben!
Kevés a szék, éppen "tömeg" volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése