1 875 504 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Cserép Zsuzsanna -

Dr. Cserép Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2005-ben végeztem a SOTE-n, ezt követően rezidensi időszakomat az Uzsoki kórház kardiológiai, gastroenterológiai és aneszteziológiai osztályán ill. Németországban töltöttem el. A 2 év befejezése után az Uzsoki kórház kardiológiai osztályán helyezkedtem...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Cserép Zsuzsanna -

Dr. Cserép Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2005-ben végeztem a SOTE-n, ezt követően rezidensi időszakomat az Uzsoki kórház kardiológiai, gastroenterológiai és aneszteziológiai osztályán ill. Németországban töltöttem el. A 2 év befejezése után az Uzsoki kórház kardiológiai osztályán helyezkedtem el, majd az Országos Kardiológiai Intézetben kaptam állás. 2008-200...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2005-ben végeztem a SOTE-n, ezt követően rezidensi időszakomat az Uzsoki kórház kardiológiai, gastroenterológiai és aneszteziológiai osztályán ill. Németországban töltöttem el. A 2 év befejezése után az Uzsoki kórház kardiológiai osztályán helyezkedtem el, majd az Országos Kardiológiai Intézetben kaptam állás. 2008-2009-ben PhD hallgató voltam. Emellett a Szegedi Egyetemen angol szakfordítói diplomát szereztem 2009-ben. Jelenleg az Uzsoki kórház kardiológiai osztályán dolgozom. Mellékállásban, vállalkozóként angol és német szakszövegek fordításával foglalkozom. A kórházi munka keretén belül részt veszek klinikai gyógyszervizsgálatokban. 2011-ben belgyógyászatból, 2013-ban kardiológiából szereztem szakképesítést. Munkám során a hozzám fordulók gondját a lehető legalaposabban körüljárva, minden tényezőt számításba véve mérlegelem a legjobb kezelés módot. Betegeimet partnerként kezelem, hiszen csak együtt érhetjük el a gyógyulást.

Klinikák, ahol rendel: Uzsoki Utcai Kórház

Tanulmányok

  • 2014 diabetológia szakvizsga
  • 2013 kardiológia szakvizsga
  • 2011 belgyógyászat szakvizsga
  • 2005 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése