592 329 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gyulai Zoltán -

Dr. Gyulai Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Gyulai Zoltán 2005-ben szerezte diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd 2013-ig letette belgyógyászati és háziorvostani szakvizsgáit. Ezt követően több magyarországi (MÁV Kórház, Honvéd Kórház, Nyírő Gyula Kórház) és két angliai (The...

Tanulmányok

  • 2005 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma
  • 2011 belgyógyászat szakvizsga, 2013 háziorvostan szakvizsga

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gyulai Zoltán 2005-ben szerezte diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd 2013-ig letette belgyógyászati és háziorvostani szakvizsgáit. Ezt követően több magyarországi (MÁV Kórház, Honvéd Kórház, Nyírő Gyula Kórház) és két angliai (The King’s Oak Hospital és The Clementine Church Hospital) kórházban is dolgozott, így kamatoztatva tudását és gyakorlatát.

Klinika, ahol rendel:
- FirstMed - Hűvösvölgy

Tanulmányok

  • 2005 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma
  • 2011 belgyógyászat szakvizsga, 2013 háziorvostan szakvizsga

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése