641 043 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mészáros Ákos - Belgyógyász

Dr. Mészáros Ákos

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

”Summa cum laude” eredménnyel végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1993-ban, majd 2000-ig a Fejér Megyei Szent György Kórház VI. sz. Belgyógyászati osztályán dolgoztam. Ott az általános belgyógyászati problémakörö...

Specializáció

Belgyógyászati kivizsgálás

Tanulmányok

  • 1993 Semmelweis Orvostudományi Egyetem- általános orvos
  • 1998 belgyógyászat szakvizsga
  • 2004 háziorvostan szakvizsga

Tovább olvasom
Praxispont Magánorvosi Központ
8000 Székesfehérvár, Dr. Koch László utca 13.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Székesfehérvár, Dr. Koch László utca 13.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

”Summa cum laude” eredménnyel végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1993-ban, majd 2000-ig a Fejér Megyei Szent György Kórház VI. sz. Belgyógyászati osztályán dolgoztam. Ott az általános belgyógyászati problémakörön belül kiemelten pajzsmirigy-betegeket gyógyítottunk, gondoztunk Dr. Dékány Erzsébet Főorvosnő szakmai vezetése alatt.1998-ban belgyógyász szakorvosi, 2004-ben háziorvostan szakorvosi vizsgát tettem, mindkettőt kiváló minősítéssel. 2000-től háziorvosként tevékenykedem. Egy évig Tárnokon, majd 15 évig Székesfehérvár kertvárosi részén, Maroshegyen kezeltem pácienseimet. Közben aktív részese voltam az Alba Családorvosi Egyesület által szervezett alapellátási ügyeleti szolgálatnak, valamint a Székesfehérvári IV.sz. Rádió úti szociális intézmény orvosaként a bentlakók és a nappali klubos betegek egészségügyi ellátásáért feleletem. Munkám során törekedtem a szakmai szempontokon és a mindennapi nehézségeken felülemelkedve emberséges hozzáállással barátsággal és nyitottsággal gyógyítani. Jelenleg Budapest II. kerületének egyik háziorvosa vagyok, de családom és szakmai kapcsolatrendszerem jelenleg is Székesfehérvárhoz köt, ahol kiváló szakmai és emberi kapcsolatokat ápolok a Fejér Megyei Szent György Oktató Kórház orvosaival.

Specializáció

  • Belgyógyászati kivizsgálás

Tanulmányok

  • 1993 Semmelweis Orvostudományi Egyetem- általános orvos
  • 1998 belgyógyászat szakvizsga
  • 2004 háziorvostan szakvizsga

Vélemények

1 értékelés
2020. február
Nagyon segítőkész volt az orvos. Kedves, udvarias. Egy kicsi félelem, és idegesség volt bennem, de hamar elszállt.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése