1 882 863 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lippai Gizella -

Dr. Lippai Gizella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tartós testsúlycsökkentés szenvedés nélkül! 2006 -ban kezdte el a PREMIUM programot alkalmazni mint gasztroenterológus. Könnyen tartható és elviselhető diéta a Premium. Egyik páciensénél az volt a legnagyobb örömöm, hogy a térdműtétét el tudta kerülni...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Lippai Gizella -

Dr. Lippai Gizella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Tartós testsúlycsökkentés szenvedés nélkül! 2006 -ban kezdte el a PREMIUM programot alkalmazni mint gasztroenterológus. Könnyen tartható és elviselhető diéta a Premium. Egyik páciensénél az volt a legnagyobb örömöm, hogy a térdműtétét el tudta kerülni a PREMIUM diétával. Budapesten a XIII.ker.-ben rendel minden szerda...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tartós testsúlycsökkentés szenvedés nélkül! 2006 -ban kezdte el a PREMIUM programot alkalmazni mint gasztroenterológus. Könnyen tartható és elviselhető diéta a Premium. Egyik páciensénél az volt a legnagyobb örömöm, hogy a térdműtétét el tudta kerülni a PREMIUM diétával. Budapesten a XIII.ker.-ben rendel minden szerda délután, telefonos egyeztetés alapján.

Klinikák, ahol rendel: Honvédkórház Magánrendelés Premium Diet

Tanulmányok

  • 1994 gastroenterológia szakvizsga
  • 1989 belgyógyászat szakvizsga
  • 1981 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése