328 785 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Prof. Dr. Németh Attila - Belgyógyász, Gyermek endokrinológus, Endokrinológus

Prof. Dr. Németh Attila

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Németh Attila endokrinológus magánrendelése Pajzsmirigy problémákkal keresse Dr. Németh Attilát. Magánrendelésén lehetőség van pajzsmirigy, muskulo-skeletalis ultrahang elvégzésére is. Kiskorú páciensek vizsgálatára is van lehetőség, ezért ha gyerm...

Specializáció

 • Pajzsmirigy fókuszált ultrahang
 • Has/Mell fókuszált ultrahang
 • Aspirációs cytológia
 • Muskulo-skeletalis fókuszált ultrahang
 • M...

Tanulmányok

 • 2013 - Endokrinológia szakvizsga
 • 1998 - Belgyógyászat szakvizsga
 • 1990 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - Általános orvos...

Tovább olvasom
Dr. Németh-Almási Attila Magánrendelése
1024 Budapest, II. kerület, Fillér utca 21. 24-es kapucsengő (Országút)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Fillér utca 21. 24-es kapucsengő
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Németh Attila endokrinológus magánrendelése Pajzsmirigy problémákkal keresse Dr. Németh Attilát. Magánrendelésén lehetőség van pajzsmirigy, muskulo-skeletalis ultrahang elvégzésére is. Kiskorú páciensek vizsgálatára is van lehetőség, ezért ha gyermekének van szüksége endokrinológusra, a Doktor Úr tud segíteni.

Specializáció

 • Pajzsmirigy fókuszált ultrahang
 • Has/Mell fókuszált ultrahang
 • Aspirációs cytológia
 • Muskulo-skeletalis fókuszált ultrahang
 • MSK ultrhang melletti szúrás

Kórházi háttér

 • UT Southwestern Medical Center, Dallas

Tanulmányok

 • 2013 - Endokrinológia szakvizsga
 • 1998 - Belgyógyászat szakvizsga
 • 1990 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - Általános orvos
 • Loyoal University School of Medicine, University of New Jersey
 • Medical School, LSU School of medicine, New Orleans

Tagságok

 • American Association of Clinical Endocrinologist

Vélemények

41 értékelés
2019. augusztus
helyszín, eltöltött idő mennyisége.
Kapott válaszok , megoldási javaslatok más egészségügyi intézményben is elérhető, akár még interneten is hozzáférhető klisékbe tartozóak. Irreálisan túlárazott, ár/érték: 50%-os extraprofit a kapott szolgáltatás értéke és kért összeg között (nem átlátható árazás, kedvezményezés, eltérés az elhangzott legalacsonyabb összegtől). Nem adnak egészségpénztári számlát, ami több szempontból további kérdéseket is felvethet...
2019. július
Nagyon kedves volt a doktor úr, mindent elmondott részletesen, könnyű a kapcsolattartás, nem tudok rosszat mondani a klinikáról.
Nem volt.
2019. június
Professzor Úr részletesen kikérdezett az eddigi vizsgálataimról, korábbi, a betegségem lefolyását befolyásoló tényezőket, vizsgálatokat. Egy ismerősömtől kaptam meg a Professzor Úr elérhetőségét, nem bántam meg, hogy elmentem hozzá, és végül őt választottam kezelőorvosomnak.
Nem volt.
2019. június
Részletes, alapos vizsgálatot követően profi ellátás, kezelés, érthető tájékoztatás, türelem már a kezdetektől és azóta is folyamatosan. Doktor úr és asszisztense kimagasló munkát végeznek, a rendelőt csak ajánlani tudom.
2019. június
Részletesen megvizsgált a Professzor Úr, több problémára is fényt derített, nagyon hálás vagyok neki.
Nem volt.
2019. június
Doktor Úr maximális körültekintéssel vizsgálta meg a problémámat. Végre egy igazi szakembernél éreztem magam, aki minden lehetséges oknak utána jár, részletes kórtörténetet készít, holisztikusan áll a betegség megközelítéséhez és gyógyításához. A beavatkozások előtt és közben mindenről tájékoztatott, mikor mi fog történni, és miért. Külön kiemelném, hogy az ultrahangos és egyéb felvételeket képi és videós formában is megkapja a kliens pendrive-on.
Nem volt ilyen.
2019. június
2019. május
Nem volt ismert pajzsmirigy betegségem, más problémából adódóan mentem el a Professzor Úrhoz vizsgálatra, kiderült, hogy miből adódik a problémám, a megfelelő kezelést megkaptam, sokkal energikusabb vagyok, a közérzetem is sokkal jobb. Hálás vagyok a Professzor Úrnak.
2019. május
Elég időt szánt rám a Doktor Úr, részletesen megvizsgált, mind a pajzsmirigyemet, mind pedig fizikális vizsgálatot végzett, ezt eddig sehol nem tapasztaltam. Egy ismerősöm ajánlotta a Doktor Urat, nem bántam meg, hogy elmentem hozzá, végre a gyógyulás útjára léptem, több évnyi orvosi kivizsgálás után, ami nem hozott eredményt.
Nem volt rossz tapasztalatom, időben behívtak, nem kellett várakoznom.
2019. május
Rendkívül alaposan vizsgált meg a doktor úr, olyan problémákat is észrevett, amit eddig senki más, pedig rengeteg orvosnál megfordultam már. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, az asszisztense is nagyon kedves, ha épp nem elérhető mindig visszahív.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése