1 989 933 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bíró Csilla - Biorezonanciás diagnoszta

Dr. Bíró Csilla

4.73 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, szerb-horvát
Bemutatkozás

Dr. Bíró Csilla okl. antropozófus szakgyógyszerész vagyok, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Budapesten folytattam tanulmányaimat. Olyan holisztikus szemléletű tanácsadó vagyok, aki a saját rákbetegségéből felépülve tett szert erre a gondolkodásra....

Tovább olvasom
Dr. Bíró Csilla - Biorezonanciás diagnoszta

Dr. Bíró Csilla

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, szerb-horvát
Bemutatkozás

Dr. Bíró Csilla okl. antropozófus szakgyógyszerész vagyok, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Budapesten folytattam tanulmányaimat. Olyan holisztikus szemléletű tanácsadó vagyok, aki a saját rákbetegségéből felépülve tett szert erre a gondolkodásra. A tünetek meglétét a test teljes egészének figyelembevételével össz...

Tovább olvasom
Dr. Bíró Csilla Magánrendelése
2083 Solymár, Nagykovácsi utca 32.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Bíró Csilla okl. antropozófus szakgyógyszerész vagyok, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Budapesten folytattam tanulmányaimat. Olyan holisztikus szemléletű tanácsadó vagyok, aki a saját rákbetegségéből felépülve tett szert erre a gondolkodásra. A tünetek meglétét a test teljes egészének figyelembevételével összefüggéseiben Sensitive Audit készülékemmel értelmezem. Lehetőség van az összes szerv működésének vizsgálatára, élelmiszer intoleranciák, nehézfémek és különböző kórokozók, allergének mérésére. A személyre szabott állapotfelmérés, és ennek megfelelő kezelés mindenki számára elérhető. A szervezet állapotától függően az alábbi gépekkel van visszakezelési lehetőség: 

Mora Biorezonancia, Sensitiive Audit az egészségmegőrzés, stresszmentesítés, regeneráció, valamint a test-lélek harmonizálása áll az érdeklődök rendelkezésére. 

Specializáció

 • homepatias tanácsadás
 • méregtelenítés böjttel
 • méregtelenítés sejtszintű méregtelenítés géppel
 • állapotfelmérés
 • allergia
 • gócpontok
 • anyagcsere betegségek
 • terápiás kezelés

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

4.73 az 5-ből
5 csillag
60 %
4 csillag
40 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.6
Megfelelő volt az ellátásod? 4.6

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. augusztus
Odafigyelt rám.
-
Zsuzsa
2021. május
Kedves hangnem, megértés, érthető magyarázatokat kaptam.
Nem volt 🙂
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
Őszinte visszajelzést kaptam állapotomról és valódi információt arról, hogy mire érdemes figyelnem. Magas szakmai tudás és képzettség.
-
Ágota
2017. szeptember
A Doktornő nagyon közvetlen és barátságos volt. Részletesen kikérdezett a problémákról, megbeszéltük ez alapján a kezelési tervet is.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése