1 337 610 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bíró Csilla - Biorezonanciás diagnoszta

Dr. Bíró Csilla

5.0 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, szerb-horvát
Bemutatkozás

Dr Bíró Csilla okl szakgyógyszerész vagyok, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Budapesten folytattam tanulmányaimat. Olyan holisztikus szemléletű tanácsadó vagyok /, aki a saját rákbetegségéből felépülve tett szert erre a gondolkodásra,/azaz a tünet...

Tovább olvasom
Dr. Bíró Csilla - Biorezonanciás diagnoszta

Dr. Bíró Csilla

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, szerb-horvát
Bemutatkozás

Dr Bíró Csilla okl szakgyógyszerész vagyok, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Budapesten folytattam tanulmányaimat. Olyan holisztikus szemléletű tanácsadó vagyok /, aki a saját rákbetegségéből felépülve tett szert erre a gondolkodásra,/azaz a tünetek meglétét a test teljes egészének figyelembe vételével állapítom m...

Tovább olvasom
Dr. Bíró Csilla Magánrendelése
2083 Solymár, Nagykovácsi utca 32.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr Bíró Csilla okl szakgyógyszerész vagyok, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Budapesten folytattam tanulmányaimat. Olyan holisztikus szemléletű tanácsadó vagyok /, aki a saját rákbetegségéből felépülve tett szert erre a gondolkodásra,/azaz a tünetek meglétét a test teljes egészének figyelembe vételével állapítom meg, és visszakezelem. Fontos számomra, hogy aki felkeres személyre szabott állapotfelmérést, és ennek megfelelő kezelést kapjon. Mora Biorezonancia, Quantum Biofeedback, az egészségmegőrzés, stressz mentesítés, regeneráció, valamint a test-lélek harmonizálásának lehetősége

Specializáció

 • homepatias tanácsadás
 • méregtelenítés böjttel
 • méregtelenítés sejtszintű méregtelenítés géppel
 • állapotfelmérés
 • allergia
 • gócpontok
 • anyagcsere betegségek
 • terápiás kezelés

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. szeptember
Őszinte visszajelzést kaptam állapotomról és valódi információt arról, hogy mire érdemes figyelnem. Magas szakmai tudás és képzettség.
-
Ágota
2017. szeptember
A Doktornő nagyon közvetlen és barátságos volt. Részletesen kikérdezett a problémákról, megbeszéltük ez alapján a kezelési tervet is.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése