Orvosra van szükséged, de nem szeretsz várni? Pár kattintás és online foglalórendszerünkön keresztül gyorsan, egyszerűen, akár otthonról is foglalhatsz időpontot az ország legjobb magánorvosaihoz.

Foglaljorvost.hu blog

Az elkövetkező hónapokban nagy változásokat vehet majd észre a FoglaljOrvost.hu-n! Ezentúl a Central Médiacsoport, Magyarország egyik legnagyobb kiadói vállalata részeként, annak támogatásával működünk tovább.

A Central Médiacsoport egészségügyi portfóliójának részeként működik tovább a FoglaljOrvost.hu. Így olyan egészségügyi lapokhoz és honlapokhoz csatlakozunk, mint a Házipatika.com, a Babaszoba.hu, a Nők Lapja Egészség, a Wellness és a Kismama magazinok. Ez azt jelenti, hogy a Médiacsoport tapasztalatával, ötleteivel segít majd jobbá tenni a FoglaljOrvost.hu-t azért, hogy azt még inkább megfeleljen partnereink igényeinek, valamint, hogy a magánpraxisok és a páciensek között erősödjön a folyamatos és megbízható összeköttetés, jobbá váljon a magyar magán egészségügyi ellátás.

Emellett orvos partnereink publikálási lehetőséggel is gazdagodhatnak. Ha az alábbi űrlapon megadják elérhetőségeiket, valamint megosztják velünk ötleteiket, majd szakmai szemmel átnézik az általunk megírt, kész cikkeket, azok megjelenhetnek a Central Médiacsoport valamelyik nívós honlapján – természetesen az orvosok nevével együtt. Később pedig komplexebb átalakulások és lehetőségek jönnek!

Reméljük, Ön is várja a változásokat – mi izgatottan állunk eléjük! ;-)

Facebookgoogle_pluslinkedinFacebookgoogle_pluslinkedin