Orvosra van szükséged, de nem szeretsz várni? Pár kattintás és online foglalórendszerünkön keresztül gyorsan, egyszerűen, akár otthonról is foglalhatsz időpontot az ország legjobb magánorvosaihoz.

Foglaljorvost.hu blog

A Foglaljorvost.hu rendszerében látjuk, hogy a jól átlátható, pontos árlista mennyire fontos. Tapasztalataink alapján legalább 2-3-szoros foglalást tudhat magáénak az az orvos, aki feltünteti, milyen árakra számíthat a páciense. Pácienseink telefonhívásának leggyakoribb oka ugyancsak az ár. Az ár üzenet, az pedig, ha nincs feltüntetve, rossz üzenet. Ne hagyják sötétségben tapogatózni betegeiket!

dollar

Telefonos megkérdezésinkből pontosan látjuk, miket mér fel a páciens, amikor bejelentkezik egy orvoshoz. Fontos az, hogy mikor elérhető a doktor, hol van és mennyire felszerelt rendelője, és milyen a szaktudása (azaz hogyan pontozzák, és milyen véleményeket írnak róla). Ugyanakkor az is rendkívül fontos, hogy mennyit kell fizetni a kezelésért – nemcsak anyagi okokból. Az árlista egyfajta üzenetet jelent: ha túl magasak az árak, megijed az ember, és nem szívesen keresi fel az adott orvost, ha viszont túl alacsonyak, úgy gondolja, biztosan a szaktudásával van valami probléma. A legrosszabb árlista viszont a nem létező, mert a páciens nem szereti a bizonytalanságot és a megjósolhatatlanságot. Nincs annál rosszabb, amikor többet kell fizetni, mint amennyire az ember készült…

Ezt bizonyítja a Foglaljorvost.hu rendszere is. Háromszor annyi foglalást tudhatnak maguknak azok az orvosok, akik feltöltötték rendszerünkbe az árlistájukat! Ön sem szeretné, hogy a lehetséges pácienseket éppen az rettentse el a bejelentkezéstől, hogy nem teszi közzé az árlistáját, ugye? Vagy, hogy bejelentkezzenek, de attól tartva, hogy ez a kezelés túl drága lesz, ne jelenjenek meg a rendelőben? Ne hagyja, hogy a pácienseinek kelljen megsaccolnia a kezeléseinek árait! Töltse fel árlistáját a honlapjára, és küldje el a Foglaljorvost.hu munkatársainak, hogy a mi rendszerünkben is megjelenhessen az! Ha pedig már elérhető a listája, néha ellenőrizze, frissek-e rajta az adatok. Hiszen biztosan Ön is egyetért velünk: pénzügyi kérdésekben a legjobb, ha nincs meglepetés.

Facebookgoogle_pluslinkedinFacebookgoogle_pluslinkedin