Orvosra van szükséged, de nem szeretsz várni? Pár kattintás és online foglalórendszerünkön keresztül gyorsan, egyszerűen, akár otthonról is foglalhatsz időpontot az ország legjobb magánorvosaihoz.

Foglaljorvost.hu blog

Bemutatkozik a Foglaljorvost.hu

Oldalunk, a Foglaljorvost.hu az internetes bejelentkezést teszi lehetővé, valamint az online páciensszerzést könnyíti meg lelkiismeretes, megbízható orvosok számára. Gyors, kényelmes és egyszerű.

A honlap még 2011-ben indult; napjainkban már több, mint 2.000 pácienst közvetítünk ki általa magánrendelőkbe. Jelenleg közel 700 szerződött orvos-klinika (pl.: Pszicho-Fészek, Körúti Orvosi Centrum, Coral Szakorvosi Centrum, Mammut Egészségközpont, Árkád Egészségközpont, Istenhegyi Magánklinika, Firstmed Centers, Medoc Egészségközpont, Vitalorg, Maternity, Saint James Klinika, Ambulanciák, Főnix, Alfa Egészségcentrum, stb.) szerepel a rendszerünkben, valamint a vidéki partnereink száma is növekvőben van.

Bár partnereink száma az utóbbi időben megugrott, mi minél több megbízható, szakmailag korrekt orvost szeretnénk csapatunkban tudni, hogy megkönnyítsük azoknak a páciensszerzést, akik igazán megérdemlik ezt! Ha érdeklik a további részletek