1 882 863 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Balatoni Tímea -

Dr. Balatoni Tímea

4.67 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1997-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2002-ben bőrgyógyászatból, majd 2010-ben klinikai onkológiából tett szakvizsgát. Jelenleg az Országos Onkológiai Inté...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Balatoni Tímea -

Dr. Balatoni Tímea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1997-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2002-ben bőrgyógyászatból, majd 2010-ben klinikai onkológiából tett szakvizsgát. Jelenleg az Országos Onkológiai Intézet és a Szent István Kórház munkatársaként végez gyógyító tevékenys...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1997-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2002-ben bőrgyógyászatból, majd 2010-ben klinikai onkológiából tett szakvizsgát. Jelenleg az Országos Onkológiai Intézet és a Szent István Kórház munkatársaként végez gyógyító tevékenységet.

Tanulmányok

  • 2010 klinikai onkológia szakvizsga
  • 2002 bőrgyógyászat szakvizsga
  • 1997 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

4.67 az 5-ből
5 csillag
50 %
4 csillag
50 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.5
Megfelelő volt az ellátásod? 4.5

Részletes vélemények

Hermet Péter
2020. augusztus
Szép arcú orvosnő aki bizalmat keltett bennem az első pillanatban, annak dacára, hogy bizonyos kételyeim voltak mikor odamentem. Szívesen megyek hozzá további kontrollra.
-
Forró Ágnes
2020. január
Abban a pillanatban, ahogy megpillantottam, megnyugodtam! Kedves, megnyugtató, szelíd, egyben határozott tájékoztatása és vizsgálata során, új erőre kaptam! Az Onkológiai Intézet iránt érzett, sötét félelmeimet eloszlatta!
Nem volt, semmiféle kellemetlen tapasztalatom!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése