812 637 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Cooltech zsírfagyasztás/ Ultraspeed zsírbontás és bőrfeszesítés - Kozmetológus

Cooltech zsírfagyasztás/ Ultraspeed zsírbontás és bőrfeszesítés

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Cooltech zsírfagyasztás vagy/ és Ultraspeed zsírbontás és bőrfeszesítés végzése a Szegi Medical Centerben. A kezeléseket kombináltan is végezzük a maximális hatás elérésének érdekében! Cooltech cryolipolysis – zsírfagyasztás A CoolTech cryolipolysis...

Tovább olvasom
Szegi Medical Center
1052 Budapest, V. kerület, Haris köz 5. (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Haris köz 5.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Cooltech zsírfagyasztás vagy/ és Ultraspeed zsírbontás és bőrfeszesítés végzése a Szegi Medical Centerben.

A kezeléseket kombináltan is végezzük a maximális hatás elérésének érdekében!

Cooltech cryolipolysis – zsírfagyasztás

A CoolTech cryolipolysis a legkorszerűbb és leghatékonyabb műtét nélküli zsírbontó eljárás, amely kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazásával valósítja meg az igazán látványos eredménnyel járó, biztonságos alakformálást.

 

Ultraspeed zsírbontó feszesítő kezelés

Először az ultrahangos, majd a rádiófrekvenciás modullal fejtünk ki hatást a kiválasztott területen. A kezelőfejek mérete és a zsírbontás- feszesítés ideje és ereje egyedileg szabályozható, a személyre szabott maximális hatás érdekében.

INGYENES KONZULTÁCIÓ!

Ismerje meg személyre szabható Alakformáló programunkat!

Alakformáló programunkat gondosan személyre szabjuk és közösen összeállítjuk. 5-30%-os kedvezmény vonatkozik a programban foglalt kezelésekre, melyet az ingyenes konzultáción állít össze tanácsadónk. Az alakformáló program főbb összetevői a következők:
Labor vizsgálatok, Endokrinológiai vizsgálat, Dietetikai elemzés és minta étrend összeállítás, Ultrahangos alakformálás, Fagyasztásos alakformálás, Rádiófrekvenciás feszesítés.

 

Októberi Akcióink

 

(Érvényesség lejárata: 2019 Október 31)

Feszesítő kezelés 1-et fizet 2-t kap

Nos mindenki szeretne feszesebb lenni, és ebben bizony tudunk segíteni!

Akciónk keretében 1 terület kezelésének áráért 2-t kap! Az olcsóbbik terület költségét mi álljuk Ön helyett. Amennyiben 2 terület kezelését veszi meg úgy 4 területet kap és ebből a két alacsonyabb összegű lesz ingyen és így tovább!

A tapasztalataink alapján a feszesítő kezelést igénybe vevő pácienseink két csoportra oszthatók. Az egyik oldalon akik jelenleg életmód váltásban vannak és ennek következtében súlyuk csökkenni kezd, de a bőr regenerálódása nem tudja tartani az iramot a súlyveszteség gyorsaságával. Ez nem csoda, hiszen egy héten fél kiló fogyás tehát havi 2 kiló súlyvesztés az amit a bőrünk képes utolérni. (Természetesen ez is eltérhet egyénenként)

Ilyen esetben, ha a megereszkedett bőr eltüntetéséhez valaki műtéti eljáráshoz folyamodik, fontos előre tudni, hogy milyen mértékű műtétre lehet számítani. Ugyanis pl. kötényhas esetében nem feltétlenül fogja helyettesíteni kezelésünk a műtéti beavatkozást, viszont a lógó bőr csökkentésével nem lesz szükség olyan nagy területre kiterjedő műtétre azaz kisebb lesz az eltávolítandó bőr mérete ezáltal pedig a műtéttel járó kockázat is csökken. Minden esetben, minimum 6 kezelést javaslunk, ennyire legalább szükség van, hogy elkezdje kiváltani azt a hatást, melytől az eredmény igazán látványos lesz.

Egyik sikertörténetünk toka feszesítésnél történt. Egyetlen kezelés is igen látványos eredményt hozott, ezzel együtt pedig kedves páciensünknek is nagy boldogságot tudtunk okozni. Testi adottságokon múlik kinek mennyi alkalomra van szüksége, de általában 6 kezeléssel számolni kell.

A másik csoport akik a kontúrvonalaikat, idomaikat szeretnék formásabbá tenni. Kocka has szembetűnően előbújjon, Illetve a hölgyeknek a popsi, comb formálása.

 

Klinikánk minden gépére nagyon büszke mert mi bizony olyan minőséget képviselünk ebben a szektorban amit nagyon-nagyon kevesen! Kezelésünket az ALMA Accent prime gépünkkel végezzük melyet sportolók, színészek és modellek is előszeretettel használnak. Fotózások illetve versenyek előtt vétek nem bevetni!

 

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése