1 989 918 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bíró László -

Dr. Bíró László

4.50 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Középiskolai tanulmányait Minnesota államban végezte, orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten szerezte. Az egyetem elvégzése után egy évig virológiai tanulmányokat folytat az Albert-Ludwigs Egyetemen Freiburgban. 2005-ig a S...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bíró László -

Dr. Bíró László

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Középiskolai tanulmányait Minnesota államban végezte, orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten szerezte. Az egyetem elvégzése után egy évig virológiai tanulmányokat folytat az Albert-Ludwigs Egyetemen Freiburgban. 2005-ig a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán oktató...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Középiskolai tanulmányait Minnesota államban végezte, orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten szerezte. Az egyetem elvégzése után egy évig virológiai tanulmányokat folytat az Albert-Ludwigs Egyetemen Freiburgban. 2005-ig a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán oktatói státuszban dolgozik. 2005-től kizárólag magánorvosi gyakorlatot folytató bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos. Fő érdeklődési területe a klasszikus bőrgyógyászat, bőronkológia, gyermekbőrgyógyászat.  3 gyermeke van, fennmaradó szabadidejét hegyek közt tölti, porhó síző.

Specializáció

 • Általános bőrgyógyászat
 • Bőronkológia
 • Gyermekgyógyászat

Tanulmányok

 • 2005: Bőr-, nemigyógyászat, kozmetológia szakvizsga
 • 2004: Lézergyógyászat, lézersebészet vizsga
 • 1998: SOTE, Általános Orvostudományi Kar

Tagságok

 • Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesület
 • Magyar STD Társaság

Vélemények

4.5 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
0 %
3 csillag
25 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 3.67
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.67
Megfelelő volt az ellátásod? 4.67

Részletes vélemények

Anonym (külső értékelés)
2022. január
Sajnos egy 4 éves kislány több szemölcslevételénél nem mutatott türelmet még pár percet sem amíg megnyugszik."Nekem erre nincs időm jön a következő beteg"Fizetős szolgáltatás dupla időponttal foglalva.
Szentendrén élek 51 éve nem fogoma szentendrei rendelőjét ajánlani ezek után.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése