1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hegedűs Beáta -

Dr. Hegedűs Beáta

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Doktornő magánrendelésén nagy hangsúlyt fektet az esztétikai kezelésekre és munkája során előtérbe helyezi a nem sebészi arcfiatalítást és formázást. Pályafutása során számos nemzetközi diplomát szerzett és szívesen alkalmazza itthon a külföldön szer...

Tovább olvasom
Dr. Hegedűs Beáta -

Dr. Hegedűs Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Doktornő magánrendelésén nagy hangsúlyt fektet az esztétikai kezelésekre és munkája során előtérbe helyezi a nem sebészi arcfiatalítást és formázást. Pályafutása során számos nemzetközi diplomát szerzett és szívesen alkalmazza itthon a külföldön szerzett tapasztalatait. A kezelések alkalmával mesoterápiát, hialuronsa...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Doktornő magánrendelésén nagy hangsúlyt fektet az esztétikai kezelésekre és munkája során előtérbe helyezi a nem sebészi arcfiatalítást és formázást.
Pályafutása során számos nemzetközi diplomát szerzett és szívesen alkalmazza itthon a külföldön szerzett tapasztalatait.
A kezelések alkalmával mesoterápiát, hialuronsavat, Cog szálakat és thread szálas liftinget használ.

Specializáció

  • Ajakfeltöltés
  • Intim fiatalítás
  • Ránctalanító kezelések
  • Szálbehúzásos arcfeszesítés

Tanulmányok

  • 2000 Szegedi Tudományegyetem

Vélemények

1 értékelés
2020. június
Kedves. és hozzáértő fogadtatás. Látszik a rutin. Nem enged olyat kérni, ami nem előnyös.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése