1 886 466 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sóti Erika -

Dr. Sóti Erika

5.00 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1991-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1995-ben bőrgyógyászatból tett szakvizsgát, majd második szakvizsgáját akupunktúrából szerezte. Bőrdaganatok, anyajegyek mikroszkópos szűr...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Sóti Erika -

Dr. Sóti Erika

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1991-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1995-ben bőrgyógyászatból tett szakvizsgát, majd második szakvizsgáját akupunktúrából szerezte. Bőrdaganatok, anyajegyek mikroszkópos szűrése, eltávolítása, szépészeti beavatkozások, ráncfeltöltés, hámlaszt...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1991-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1995-ben bőrgyógyászatból tett szakvizsgát, majd második szakvizsgáját akupunktúrából szerezte. Bőrdaganatok, anyajegyek mikroszkópos szűrése, eltávolítása, szépészeti beavatkozások, ráncfeltöltés, hámlasztás, valamint a gyermekbőrgyógyászat tartozik kiemelt szakterülete közé. Nagy tapasztalattal rendelkezik nemi szemölcsök eltávolításában.

Klinikák, ahol rendel: Octo-Med Szakorvosi Rendelő Bőrgyógyászat-Kozmetológia

Tanulmányok

  • 1995 bőrgyógyászat szakvizsga
  • 1991 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Steve
2021. július
She is reliabile,very professional
N/A
Luca
2020. december
A doktornő végtelenül kedves, lelkes, nagyon figyelmes. Szeretettel, szinte gondoskodva gyógyít. Régen jartam hozzá nagyon, de nagyon erősen bennem maradtak a konzultációink emléke a doktornő személye miatt. Csak ajánlani tudom.
-
Edit
2020. augusztus
fájdalommentesen vett le nyakamról, combhajlatomból apró kinővéseket
talált fertőző dolgot is rajtam, amit kisfiam is elkaphatott volna , ha nem fedezi fel és kezeljük azonnal .Ezért is hálás vagyok
Edit
2020. augusztus
Nagyon jól beszél németül, így ajánlottam itt élő német ismerősnek.Ő is nagyon elégedett volt a doktornőnél a kezeléssel.
Bőrdaganatot talált a barátomon ,de még időben kioperálta.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése