1 074 987 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sóti Erika -

Dr. Sóti Erika

(2)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1991-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1995-ben bőrgyógyászatból tett szakvizsgát, majd második szakvizsgáját akupunktúrából szerezte. Bőrdaganatok, anyajegyek mikroszkópos szűr...

Tovább olvasom
Dr. Sóti Erika -

Dr. Sóti Erika

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1991-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1995-ben bőrgyógyászatból tett szakvizsgát, majd második szakvizsgáját akupunktúrából szerezte. Bőrdaganatok, anyajegyek mikroszkópos szűrése, eltávolítása, szépészeti beavatkozások, ráncfeltöltés, hámlaszt...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1991-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1995-ben bőrgyógyászatból tett szakvizsgát, majd második szakvizsgáját akupunktúrából szerezte. Bőrdaganatok, anyajegyek mikroszkópos szűrése, eltávolítása, szépészeti beavatkozások, ráncfeltöltés, hámlasztás, valamint a gyermekbőrgyógyászat tartozik kiemelt szakterülete közé. Nagy tapasztalattal rendelkezik nemi szemölcsök eltávolításában.

Klinikák, ahol rendel: Octo-Med Szakorvosi Rendelő Bőrgyógyászat-Kozmetológia

Tanulmányok

  • 1995 bőrgyógyászat szakvizsga
  • 1991 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

2 értékelés
2020. augusztus
fájdalommentesen vett le nyakamról, combhajlatomból apró kinővéseket
talált fertőző dolgot is rajtam, amit kisfiam is elkaphatott volna , ha nem fedezi fel és kezeljük azonnal .Ezért is hálás vagyok
2020. augusztus
Nagyon jól beszél németül, így ajánlottam itt élő német ismerősnek.Ő is nagyon elégedett volt a doktornőnél a kezeléssel.
Bőrdaganatot talált a barátomon ,de még időben kioperálta.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése