321 720 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Daoud Salim -

Dr. Daoud Salim

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1960-ban Szíriában születtem. 1978-ban érettségiztem, majd 1978-79-ben a Damaszkuszi egyetem villamosmérnöki karára jártam, ahol az első évet befejeztem. 1979 októberében ösztöndíjjal Magyarországra érkeztem. 1979-1980 Nemzetközi Előkészítő Intézetben...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

1960-ban Szíriában születtem. 1978-ban érettségiztem, majd 1978-79-ben a Damaszkuszi egyetem villamosmérnöki karára jártam, ahol az első évet befejeztem. 1979 októberében ösztöndíjjal Magyarországra érkeztem. 1979-1980 Nemzetközi Előkészítő Intézetben tanultam, ennek befejeztével felvételt nyertem az orvosi egyetemre. 1980-1986 Budapesten a Semmelweis Orvostudomány Egyetem Általános Orvosi Karán tanultam, annak befejezése után és a mai napig a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházban dolgozom. 1990-ben Csecsemő és Gyermekgyógyászatból szakvizsgáztam. 1991-ben gyermekgyógyászati tevékenységem mellett a radiológiai osztályra kerültem. 1994-ben Radiológiából szakorvosi képesítést szereztem. 2000-tól a mai napig a kórház radiológiai osztályát vezetem, mint osztályvezető Főorvos. 2013-ban a munkám mellett a Semmelweis Egyetem Menedzser Képző központjában MSC szakképesítést szereztem. A Svábhegyi Gyógyintézetben immár harmadik éve látom el a gyermekeket.

Vélemények

2 értékelés
2016. május
2013. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése