1 882 845 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Iszlai Andrea - Dietetikus

Iszlai Andrea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Iszlai Andrea vagyok, dietetikus. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szakán szereztem diplomát 2016-ban. Akkor még nem tudtam, hogy 2021-re „trendi” lesz az egészségtudatos táplálkozás és ilyen fontos lesz hiteles, megbízható szakemb...

Tovább olvasom
Iszlai Andrea - Dietetikus

Iszlai Andrea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Iszlai Andrea vagyok, dietetikus. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szakán szereztem diplomát 2016-ban. Akkor még nem tudtam, hogy 2021-re „trendi” lesz az egészségtudatos táplálkozás és ilyen fontos lesz hiteles, megbízható szakembert találni ezen a területen. Több, mint 3 éves tapasztalatom van di...

Tovább olvasom
L33 Medical - Budaörs
2040 Budaörs, Lévai utca 33.
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Iszlai Andrea vagyok, dietetikus. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar dietetikus szakán szereztem diplomát 2016-ban. Akkor még nem tudtam, hogy 2021-re „trendi” lesz az egészségtudatos táplálkozás és ilyen fontos lesz hiteles, megbízható szakembert találni ezen a területen. Több, mint 3 éves tapasztalatom van diétás étrendtervezésben; legyen szó allergén mentes, testsúlycsökkentő vagy növelő étrendről, szénhidrát anyagcsere zavar speciális étrendjéről (cukorbetegség, inzulinrezisztencia), vegetáriánus és preventív, egészségmegőrző étrendről. Jelenleg nőgyógyászati profilú klinikán dolgozom, főként PCOS, inzlinrezisztencia, endometriózis, pajzsmirigybetegség diétája, várandósság/szoptatás alatti étkezés, gesztációs diabetes, fogyás és meddőségi területen fordulnak hozzám. Célom, hogy a páciens meg tudjon nyílni a tanácsadás során és közösen tűzzünk ki egyéni célokat. Az egészséges táplálkozás nem bonyolult, csak mi emberek tesszük azzá!

Fontosnak tartom, hogy a pácienseim a szóban átadott információkat írásban is megkapják különböző oktatóanyagok formájában, amelyeket később elő tudnak venni. 

Specializáció

 • - Inzulinrezisztencia
 • - PCOS
 • - GDM (terhességi cukorbetegség)
 • - Meddőség
 • - (Extrém) túlsúly és gyermekkori elhízás
 • - Vegetáriánus/vegán életmód

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar – Dietetikus szakirány
 • SZTE MK - Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök MSc

Tagságok

 • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
 • Magyar Elhízástudományi Társaság

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése