2 377 875 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lada Szilvia -

Lada Szilvia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Több éves klinikai gyakorlattal rendelkező dietetikusként főbb területem a gasztroenterológia, az anyagcsere betegségek, az allergiás és emésztőszervi megbetegedések. Több élsportoló táplálkozási programjának kidolgozásában is részt vettem illetve felé...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Lada Szilvia -

Lada Szilvia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Több éves klinikai gyakorlattal rendelkező dietetikusként főbb területem a gasztroenterológia, az anyagcsere betegségek, az allergiás és emésztőszervi megbetegedések. Több élsportoló táplálkozási programjának kidolgozásában is részt vettem illetve felépítettem, monitoroztam étrendjüket kezdetektől az olimpiáig. Rendsze...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Több éves klinikai gyakorlattal rendelkező dietetikusként főbb területem a gasztroenterológia, az anyagcsere betegségek, az allergiás és emésztőszervi megbetegedések. Több élsportoló táplálkozási programjának kidolgozásában is részt vettem illetve felépítettem, monitoroztam étrendjüket kezdetektől az olimpiáig. Rendszeresen részt veszek tudományos konferenciákon (MDT, MMTT) előadóként és társszerzőként. Egészségnapokon a prevenció területén is több rendezvénynek aktív tagja vagyok. Az élelmezésvezetők szaklapjában havonta megjelenő cikkeket írok.

Klinika, ahol rendel:
Aranyklinika - Szeged

Specializáció

  • anyagcsere betegségek
  • allergiás és emésztőszervi megbetegedések

Tanulmányok

  • 2009 Semmelweis Orvostudományi Egyetem dietetikus diploma
  • 2013 táplálkozástudományi mesterképzés szakon diploma

Tagságok

  • Magyar Diabetes Társaság
  • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése