373 635 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Prof. Dr. Németh Attila - Endokrinológus, Gyermek endokrinológus, Belgyógyász

Prof. Dr. Németh Attila

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Németh Attila endokrinológus magánrendelése Pajzsmirigy problémákkal keresse Dr. Németh Attilát. Magánrendelésén lehetőség van pajzsmirigy, muskulo-skeletalis ultrahang elvégzésére is. Kiskorú páciensek vizsgálatára is van lehetőség, ezért ha gyerm...

Specializáció

 • Pajzsmirigy fókuszált ultrahang
 • Has/Mell fókuszált ultrahang
 • Aspirációs cytológia
 • Muskulo-skeletalis fókuszált ultrahang
 • M...

Tanulmányok

 • 2013 - Endokrinológia szakvizsga
 • 1998 - Belgyógyászat szakvizsga
 • 1990 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - Általános orvos...

Tovább olvasom
Dr. Németh-Almási Attila Magánrendelése
1024 Budapest, II. kerület, Fillér utca 21. 24-es kapucsengő (Országút)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Fillér utca 21. 24-es kapucsengő
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Németh Attila endokrinológus magánrendelése Pajzsmirigy problémákkal keresse Dr. Németh Attilát. Magánrendelésén lehetőség van pajzsmirigy, muskulo-skeletalis ultrahang elvégzésére is. Kiskorú páciensek vizsgálatára is van lehetőség, ezért ha gyermekének van szüksége endokrinológusra, a Doktor Úr tud segíteni.

Specializáció

 • Pajzsmirigy fókuszált ultrahang
 • Has/Mell fókuszált ultrahang
 • Aspirációs cytológia
 • Muskulo-skeletalis fókuszált ultrahang
 • MSK ultrhang melletti szúrás

Kórházi háttér

 • UT Southwestern Medical Center, Dallas

Tanulmányok

 • 2013 - Endokrinológia szakvizsga
 • 1998 - Belgyógyászat szakvizsga
 • 1990 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - Általános orvos
 • Loyoal University School of Medicine, University of New Jersey
 • Medical School, LSU School of medicine, New Orleans

Tagságok

 • American Association of Clinical Endocrinologist

Vélemények

50 értékelés
2019. szeptember
Komplex kivizsgálás, részletes tájékoztatás.
Nem volt.
2019. szeptember
Mindenben maximális segítséget kaptam és kapok a Professzor Úrtól, évek óta hozzá járok, a bizalmam csak nőtt, nem okozott csalódást Professzor Úr semmilyen szempontból. Mindig az érdekeimet nézte.
Nincs.
2019. szeptember
Alapos kivizsgálás, részletes tájékoztatás.
Nem volt
2019. szeptember
Részletesen kikérdezett a Professzor Úr, teljes egészében nézte a panaszaimat, rengeteg tanácsot kaptam, olyan panaszommal kapcsolatban is, amivel máshol nem foglalkoztak, pedig az alapproblémával összefüggésben áll.
Nem volt, mindennel maximálisan elégedett vagyok.
2019. augusztus
A Professzor Úr nem csak az adott problémára fókuszált, hanem teljes egészében nézte a panaszaim hátterét, sok olyan betegségtől szabadított meg, amit eddig senki nem vizsgált, vagy az adott kezelés nem volt hatásos. Az asszisztense is nagyon kedves, mindenben segített.
Nem volt.
2019. augusztus
Mai napon jártam a rendelőben. Először megijedtem, mikor az asszisztens tájékoztatott, hogy az első vizit 2-2,5 óra lesz, de miután végeztünk, megértettem, hogy miért ilyen hosszú az első alkalom. Professzor Úr fizikálisan megvizsgált, pajzsmirigy ultrahangot végzett, az eredményről részletesen tájékoztatott, a szükséges gyógyszeres kezelést is elkezdte, végig hallgatta a panaszaimat, egyáltalán nem siettetett.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom, nem bántam meg, hogy eljöttem a kivizsgálásra, sokkal részletesebb volt, mint bármelyik rendelőben ahol eddig jártam. Az asszisztens minden fontos tudnivalóról tájékoztatott, a fizetési lehetőségekről, mire van lehetőség, illetve mire nincs. Ez nagy segítség volt.
2019. augusztus
Összehasonlítva a korábbi tapasztalataimmal, sokkal alaposabb, a Professzor Úr, mint bármelyik orvos, akinél eddig jártam. Úgy gondolom, hogy fontos lenne, hogy mindenhol ez legyen az alap kivizsgálás, időt spóroltam azzal, hogy a szükséges ultrahang vizsgálatot helyben meg tudta csinálni a Professzor Úr.
Nem volt.
2019. augusztus
Professzionális kivizsgálás, részletes anamnézis felvétel, az eddigi tapasztalataimat messze felülmúlta ez a komplex vizsgálat.
Nem volt, mindenről előre tájékoztattak, nem értek "meglepetések".
2019. augusztus
2019. augusztus
helyszín, eltöltött idő mennyisége.
Kapott válaszok , megoldási javaslatok más egészségügyi intézményben is elérhető, akár még interneten is hozzáférhető klisékbe tartozóak. Irreálisan túlárazott, ár/érték: 50%-os extraprofit a kapott szolgáltatás értéke és kért összeg között (nem átlátható árazás, kedvezményezés, eltérés az elhangzott legalacsonyabb összegtől). Nem adnak egészségpénztári számlát, ami több szempontból további kérdéseket is felvethet...
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése
 
{{-- Minden jog fenntartva © 2019 www.foglaljorvost.hu--}}