Google+
111 968 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Székely György

Bemutatkozás

Dr. Székely György neurológus, idegsebész,gerincsebész,gerincgyógyász szakorvos magánrendelése. 1981-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1985-ben neurológiából, 1989-ben idegsebészetből te...

Specializáció, szakmai háttér

Agysebészet, Gerincsebészet - porckorongsérvek kezelése, Arcidegzsába kezelése, Osteoporotikus csigolyatörések kezelése, Debreceni Egyetem, Országos Idegtudományi Intézet, Kölni Egyetem, Tübingeni Egyetem, Szent János Kórház - idegsebészeti os...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Székely György neurológus, idegsebész,gerincsebész,gerincgyógyász szakorvos magánrendelése. 1981-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1985-ben neurológiából, 1989-ben idegsebészetből tett szakvizsgát. Jelenleg a Szent János Kórház Idegsebészeti Osztályának osztályvezető főorvosa. A Debreceni Egyetemtől docensi címet kapott, az Idegsebészeti szakmai kollégium tagja. Fő tevékenységi körébe az agydaganatok műtéte tartozik. Emellett három, az életet nem veszélyeztető, sok embert érintő betegség, a degeneratív gerincbetegségek, az arcidegzsába és az osteoporotikus csigolyatörések gyógyításában szerzett nagy tapasztalatot. Elsajátított műtétek: Agysebészet: agydaganatok teljes spekruma, agyi érbetegségek, arcidegzsába, csontpótlások Gerincsebészet: daganatok, fixációs műtétek, degeneratív gerincbetegségek (porckorongsérv, csigolyacsúszás), csigolyatest-plasztika percután feltöltéssel. Egyéb: nyaki verőér rekonstrukciós műtétek, környéki idegrendszer műtétei (alagút szindrómák). Fő tevékenységem az agydaganatok műtéte. Emellett három, az életet nem veszélyeztető, sok embert érintő betegség, a degeneratív gerincbetegségek, az arcidegzsába (trigeminus neuralgia) és az osteoporotikus csigolyatörések gyógyításában van nagy tapasztalatom. Degeneratív gerincbetegségek esetén előnyben részesítem a hagyományos gyógymódokat, ill. a minimál invazív beavatkozásokat. Az arcidegzsába igen kellemetlen betegség, de elhanyagolt eseteket is lehet eredményesen gyógyítani. Az osteoporotikus gerinctörés eseteiben tűszúrásos csigolyatest feltöltéssel igen jó hatásfokkal szüntethető meg az elviselhetetlen gerincfájdalom az esetek többségében. A műtét utáni nap a beteg hazamehet. Sajnos a betegek csak kis része kerül műtétre.

Specializáció

  • Agysebészet
  • Gerincsebészet - porckorongsérvek kezelése
  • Arcidegzsába kezelése
  • Osteoporotikus csigolyatörések kezelése

Kórházi háttér

  • Szent János Kórház - idegsebészeti osztály

Tanulmányok

  • Debreceni Egyetem
  • Országos Idegtudományi Intézet
  • Kölni Egyetem
  • Tübingeni Egyetem

Tagságok

  • Idegsebészeti szakmai kollégium

Vélemények

78 értékelés

„Nagyon szimpatikus , kedves , segítőkész a doktorúr! Köszönöm a megnyugtató segítségét!”

(nem regisztrált felhasználó),

„Empatikus, alapos, korrekt. ”

„Nem volt ilyen. ”

,

„Nagyon emberi , szakmailag profi, mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha minden orvos ilyen profizmussal dolgozna és emberi hozzá állással más világban élnénk! Köszönet! ”

,

„Kedvessége és közvetlensége”

,

„Nagyon segítőkész volt az orvos.”

,

„Az eddigi orvosi véleményeket megkérdőjelezve kezdtük a kivizsgálást és a végén kiderült, hogy valóban igaza volt a doktor úrnak.”

,

„Kiujult gerincsérv panasszal kerestem fel a professzor urat. Ugy hallottam, nála javulni fog az állapotom. Nem akart azonnal megműteni. Naponta gyógytornát irt elő és manuálterápiát. Behívta a gyógytornász kolléganőjét, megnézték az a felvétekeket a gerincemről, átbeszélt...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Nagyon nagy szaktudással rendelkező, kiváló orvoshoz jutottunk el, aki megértette a problémát, és maximálisan segítő kész volt.”

,

„Nagyon kedves ,hozzá értő orvos”

(nem regisztrált felhasználó),

„nem volt”

,

„Közvetlen, nyugodt, kedves, a páciens probléma iránt valóban érdeklődő doktor. Érthetően elmagyarázza a dolgokat, a kérdésekre készségesen felel. Bárkinek ajánlanám.”

„Csak jó tapasztalatom volt.”

,

„Empatikus, közvetlen ember a doktor úr, de szakember is. Laikus számára is érthetően elmagyarázta a diagnózist, megoldást javasolt a felmerült problémára.”

„-”

,

„A vizsgálat és a megbeszélés gondos és barátságos volt”

„Nem volt”

,

„A Doktor Úr mindenre kiterjedő válaszokat adott és minden kérdésünkre nagyon szívesen válaszolt. Szakmailag és emberileg is kiváló. ”

,

„Kedves, türelmes, szakmailag maximálisan hozzáértő”

,

„Az orvos mindenre kiterjedő tájékoztatása, szakmailag és emberileg is. Nagy tudásával sokat segített nekünk, sikeres volt a műtét.”

„Kevés szék volt a rendelőben”

,

„A Doktor Úr tömören és röviden elmondta, hogy mi a probléma és mi a megoldás. Nem beszélt mellé, magabiztos volt. Azt éreztem első perctől, hogy jó kezekben leszek. Ez nekem nagyon fontos volt. ”

,

„Nagyon alapos,közvetlen és türelmes volt,érthetően elmondta mi a betegségem lényege és mi rá a megoldás,mindenkinek teljes szívből ajánlom.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Korrekt volt az utánkezelés ”

,

„Egy év vizsgálati eredményeivel (CT-k, MR, MRV, MRA) kerestem meg a doktor urat, hogy mondjon véleményt, a korábban egymásnak ellentmondó orvosi diagnózisokról. Közvetlen és barátságos volt, türelmesen végignézte az összes felvételt, közben magyarázta amit látott és, hogy ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„közvetlensége”

„-”

,

„Operacio utan jol voltam.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Légkör”

„Nem volt”

,

„tudás, gyorsaság , profizmus”

„semmi”

,

„Nem tudok ijet”

„Ez előbb említett.”

,

„A professzor úr nagyon profi, látszik, hogy jó a szakmájában.”

,

„korrekt volt”

,

„Szimpátia ”

„Nem volt”

,

„A Doktor Úr nagyon kedves, nagy szaktudású, és türelmes.”

„nem volt”

,

„Szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen. S érthetően mondta el a műtét okát.”

„Kissé lekezelően beszélt velem. Persze talán csak fáradt volt, de jól sem esett így sem... Kicsit volt egy olyan érzésem, hogy bocsánatot kell kérnem, amiért ott vagyok...”

,

„Az orvosi tájékoztatás rendkívül kimerítő volt.”

,

„Professzionálisan kommunikáló orvos. Pár mondatából annyit tudtam meg, mint másfél év alatt az összes kollégáitól együttvéve. Emellett segítőkész, és amit megígér, az úgy is lesz. ”

„ ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Székely doktor nagyon barátságos és minden kérdésemre kiterjedt választ adott”

„nem volt”

,

„Kicsit sales szagú volt a rendelés. Biztos jó a gép amit ott használnak, de bővebb tájékoztatást vártam volna az egyéb lehetőségekről, az okokról. Meg egyébként egy kicsit lelkesebb ellátást. Attól még, hogy nem veszem igénybe az extrákat, fizetek a vizsgálatért és elvá...”

Végig olvasom
,

„elmagyarázta a permanens és az elektromos mágneses MR berendezések közti főbb különbségeket”

„nem volt”

,

„Közvetlenség.”

„Nem volt.”

,

„Az egész vizsgálat! Végre egy orvos aki vette a fáradságot arra hogy megtalálja a bajom forrását!!! És ez szuper.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon jofej a doktor ur”

,

„Udvarias, mosolygós,nyugodt, kérdésekre érthetően válaszol.”

„Nincs.”

,

„alaposság”

„nincs”

,

„A tanár úr mindent végigbeszélt velem a gerincsérvem állapotáról... és a véleményemet is figyelembe véve döntött a műtét mellett. A műtét KIVÁLÓAN sikerült, a fájdalmaim TELJESEN megszűntek, ami számomra egyértelmű, hogy kizárólag az ő professzionális tudásának kö...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Professzor urat egy hirtelen fellépő porckorongsérvvel kerestem fel. Nagyon együttérző volt, ami fontos volt számomra, mert borzalmas fájdalmaim voltak. Megnyugtatott, hogy rendbe fogok jönni. Elmondta a műtéti lehetőséget, az azt követő rehabilitációt. Hosszú folyamat lesz, de...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig