2 302 836 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Velicskó Norbert - Fizioterapeuta

Velicskó Norbert

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Velicskó Norbert fizioterapeuta magánrendelése. Reumatológiai és Fizikoterápiás Intézetben, Veszprémben a Veszprém Megyei Cholnoky Ferenc Kórházban és Balatonfüreden az Állami Szívkórház fizikoterápiáján töltöttem. 2005. óta foglalkozom fizikoterápiáv...

Tovább olvasom
Velicskó Norbert - Fizioterapeuta

Velicskó Norbert

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Velicskó Norbert fizioterapeuta magánrendelése. Reumatológiai és Fizikoterápiás Intézetben, Veszprémben a Veszprém Megyei Cholnoky Ferenc Kórházban és Balatonfüreden az Állami Szívkórház fizikoterápiáján töltöttem. 2005. óta foglalkozom fizikoterápiával. 8 évig Budapesten Országos Reumatológiai és Fizikoterápiás Intéz...

Tovább olvasom
Újbuda Medical Center
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 126-128

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Velicskó Norbert fizioterapeuta magánrendelése.

Reumatológiai és Fizikoterápiás Intézetben, Veszprémben a Veszprém Megyei Cholnoky Ferenc Kórházban és Balatonfüreden az Állami Szívkórház fizikoterápiáján töltöttem.
2005. óta foglalkozom fizikoterápiával. 8 évig Budapesten Országos Reumatológiai és Fizikoterápiás Intézetben, utána 5 évig Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház központi fizikoterápiáján dolgoztam. Jelenleg az Újbuda Medical Centerben foglalkozom fizikoterápiával.

Célom, hogy a hozzám bekerülő pácienseknek állapotjavulást érjek el életmódjukban, elsősorban rehabilitációs céllal, vagy már valamilyen lezajlott folyamat kiújulása, visszatérésének megakadályozása miatt, vagy rekreációs céllal, izomerősítés és izomlazítás céljából.

A kezeléseket, melyekhez a legmodernebb fizikoterápiás készüléket használjuk, kúraszerűen kell alkalmazni: 10-15 alkalom.

Specializáció

 • galvánáram, iontophorézis
 • diadynamik
 • TENS
 • interferencia
 • szelektív ingeráram
 • ultrahang
 • víz alatti ultrahang 
 • sonophorézis
 • lézerterápia
 • fokuszált lökéshullám terápia

Tanulmányok

 • 2000 - Fizioterápiás asszisztens

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése