1 017 885 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csongrádi Ágnes - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Csongrádi Ágnes

(6)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tev...

Tovább olvasom
Dr. Csongrádi Ágnes - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Csongrádi Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem. A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim s...

Tovább olvasom
RNDentist
1052 Budapest, V. kerület, Váci utca 9. 1.em.1. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem.

A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára jó hangulatban teljenek a kezelések. A beavatkozások során szem előtt tartom pácienseim igényeit a szakma szabályainak betartása mellett.

A munkám során főként konzerváló fogászati - és protetikai beavatkozásokat, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat és gyermekfogászati ellátást végzek.

Specializáció

  • konzerváló fogászat
  • protetikai beavatkozások
  • egyszerű szájsebészeti beavatkozások
  • gyermekfogászati ellátást

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

6 értékelés
2020. szeptember
2020. augusztus
2020. augusztus
precíz és pontos, nagyon meg vagyok elégedve
nem volt ilyen
2020. július
2020. július
Dr. Csongrádi Ágnes egy lelkiismeretes, alapos fogorvos, akinél jó hangulatban, fájdalommentesen zajlanak a kezelések. Bátran ajánlom mindenkinek.
Nem volt ilyen.
2020. július
Nagyon kedves, kiváló szakember.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése