2 291 622 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csongrádi Ágnes - Fogorvos

Dr. Csongrádi Ágnes

4.97 | 30 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tev...

Tovább olvasom
Dr. Csongrádi Ágnes - Fogorvos

Dr. Csongrádi Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem. A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim s...

Tovább olvasom
RNDentist
1052 Budapest, V. kerület, Váci utca 9. 1.em.1. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem.

A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára jó hangulatban teljenek a kezelések. A beavatkozások során szem előtt tartom pácienseim igényeit a szakma szabályainak betartása mellett.

A munkám során főként konzerváló fogászati - és protetikai beavatkozásokat, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat végzek.

Specializáció

  • konzerváló fogászat
  • protetikai beavatkozások
  • egyszerű szájsebészeti beavatkozások

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

4.97 az 5-ből
30 értékelés alapján
5 csillag
97 %
4 csillag
3 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.93
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.97
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Vali
2022. március
Kiváló ellátást kaptam. Depuráláson voltam, a doktornő mindenről kedvesen tájékoztatott. Az asszisztens is rendkívül kedves és figyelmes volt. Minden egyes fogamat átvizsgálta, ajánlásokat fogalmazott meg, de semmit nem erőltetett. Hálás vagyok, hogy az egyeztetett időpontban valóban fogadott, nem mondta le az időpontot 10x, mert éppen egy nagyobb pénzes beavatkozás esett be! A kezelés rendkívül kellemes élmény volt. Biztosan visszatértek.
A bankkártyás fizetés hiánya meglepetésként ért, nem számítottam rá.
Kosárkó Klaudia
2022. február
Mindenki végtelenül kedves és rugalmas volt már a legelejétől. Dr. Csongrádi Ágnes doktornő nagyon alapos és megnyugtatóan kommunikál mindenről, hihetetlen hogy szorongás és idegeskedés nélkül is lehet fogászati kezelésekre járni. :)
-
Vera
2022. január
Hosszú kezelési tervet csináltunk végig, fél évig szinte kéthetente találkoztunk. Soha nem volt feszült mindíg kedves közvetlen volt velem amiért hálás vagyok. Az asszisztensek is felkészültek kezelések után érdeklődtek az állapotom felől amit máshol még nem tapasztaltam, nagyon jól esett. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Köszönöm.
-
Anett
2021. július
A Doktornő hozzáértése, kedvessége, hogy mindenről tájékoztat, kérdésekre is szívesen válaszol.
Nem volt ilyen egyáltalán
Zsuzsanna
2021. július
Doktornő nyugalma rám is hatással volt, olykor szinte el is felejtettem a kezelés alatt, hogy egy fogorvosi székben ülök. Precizitásának, odafigyelésének és szakértelmének köszönhetően teljes bizalommal fordultam hozzá. Sokat számított, hogy a kezelés során mindig tájékoztatott a következő lépésekről.
-
Janice
2021. július
Dr Csongradi is an outstanding dentist. Very calm and confident and explained everything she was doing so I was not afraid, like I usually was at my other dental experiences before coming to her.
No unpleasant experience at all!
Miszlai Vivien
2021. március
Nagyon szimpatikus volt a rendelő is, a doktor nő is, az asszisztens is. Figyelmesek és kedvesek. Nagyon ajánlom mindenkinek.
Nem volt egyáltalán.
Balázs
2021. március
Minden profin zajlott. Ájulós vagyok, de ezzel sem volt gond, mert nagyon segítőkész a doktornő.
-
Niki
2021. február
Régebben volt egy nagyon rossz tapasztalatom, egy fogászati kezelés során, ami által rettegtem a fogorvostól, de amint Ágnes doktornőhöz kerültem minden félelem elszàllt. Nagyon kedves, és empatikus volt velem, amitől sokkal bátrabban mentem el minden egyes kezelésre.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
A doktornő türelmes, empatius. Nagyon pozití, hogy írásos tervet készitenek, összegezve az elvégzendő beavatkozásokat és azok költségvonzatát.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése