1 473 657 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csongrádi Ágnes - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Csongrádi Ágnes

5.0 | 15 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tev...

Tovább olvasom
Dr. Csongrádi Ágnes - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Csongrádi Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem. A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim s...

Tovább olvasom
RNDentist
1052 Budapest, V. kerület, Váci utca 9. 1.em.1. (Belváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem.

A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára jó hangulatban teljenek a kezelések. A beavatkozások során szem előtt tartom pácienseim igényeit a szakma szabályainak betartása mellett.

A munkám során főként konzerváló fogászati - és protetikai beavatkozásokat, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat és gyermekfogászati ellátást végzek.

Specializáció

  • konzerváló fogászat
  • protetikai beavatkozások
  • egyszerű szájsebészeti beavatkozások
  • gyermekfogászati ellátást

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
93 %
4 csillag
7 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Miszlai Vivien
2021. március
Nagyon szimpatikus volt a rendelő is, a doktor nő is, az asszisztens is. Figyelmesek és kedvesek. Nagyon ajánlom mindenkinek.
Nem volt egyáltalán.
Balázs
2021. március
Minden profin zajlott. Ájulós vagyok, de ezzel sem volt gond, mert nagyon segítőkész a doktornő.
Niki
2021. február
Régebben volt egy nagyon rossz tapasztalatom, egy fogászati kezelés során, ami által rettegtem a fogorvostól, de amint Ágnes doktornőhöz kerültem minden félelem elszàllt. Nagyon kedves, és empatikus volt velem, amitől sokkal bátrabban mentem el minden egyes kezelésre.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
A doktornő türelmes, empatius. Nagyon pozití, hogy írásos tervet készitenek, összegezve az elvégzendő beavatkozásokat és azok költségvonzatát.
Orsi
2020. december
A doktornő alapos állapotfelmérés után részletes tájékoztatást adott a szükséges beavatkozásokról, javasolt "menetrendről". A kezelés alatt folyamatosan informál, hogy éppen mi és miért történik, meddig fog tartani, valamint végig érdeklődik, hogy érezni-e bármilyen fájdalmat. Odafigyel a betegre és bár sosem hittem el másoknak, de ilyen profi körülmények között tényleg el lehet pilledni foghúzás közben. :)
Lengyel Anikó
2020. november
A doktornő nagyon empatikus, figyelmes és emberi fogorvos, a kezelések során mindig gondosan tájékoztat az éppen folyó műveletekről, mellyel kifejezetten biztonságos légkört teremt. Nagyon szimpatikus, hogy együtt beszéljük át a lehetséges kezeléseket és választjuk ki a legjobb megoldásokat, valamint hogy a hosszútávú "utógondozásra" is figyelmet fordít (kontrollidőpontok, kezelési tervek), és felhívja a figyelmet a féléves kontrollok fontosságára.
Máté
2020. november
Pontos, precíz, lelkiismeretes.
Nem volt ilyen.
Máté
2020. november
Pontosság, lelkiismeretesség.
Nem volt ilyen.
Fehér Philip
2020. augusztus
precíz és pontos, nagyon meg vagyok elégedve
nem volt ilyen
Dániel
2020. július
Dr. Csongrádi Ágnes egy lelkiismeretes, alapos fogorvos, akinél jó hangulatban, fájdalommentesen zajlanak a kezelések. Bátran ajánlom mindenkinek.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése