2 923 020 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csongrádi Ágnes -

Dr. Csongrádi Ágnes

4.97 | 31 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tev...

Tovább olvasom
Dr. Csongrádi Ágnes -

Dr. Csongrádi Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem. A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim s...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csongrádi Ágnes fogorvos magánrendelése.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Egyetemi tanulmányaim alatt volt szerencsém tapasztalatot szerezni a fogászati szektorban, több fogászati rendelőben asszisztensként tevékenykedtem.

A hétköznapokban fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára jó hangulatban teljenek a kezelések. A beavatkozások során szem előtt tartom pácienseim igényeit a szakma szabályainak betartása mellett.

A munkám során főként konzerváló fogászati - és protetikai beavatkozásokat, egyszerűbb szájsebészeti beavatkozásokat végzek.

Specializáció

  • konzerváló fogászat
  • protetikai beavatkozások
  • egyszerű szájsebészeti beavatkozások

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Dr. Csongrádi Ágnes vélemények

4.97 az 5-ből
31 értékelés alapján
5 csillag
97 %
4 csillag
3 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.94
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.97
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. március
Kiváló ellátást kaptam. Depuráláson voltam, a doktornő mindenről kedvesen tájékoztatott. Az asszisztens is rendkívül kedves és figyelmes volt. Minden egyes fogamat átvizsgálta, ajánlásokat fogalmazott meg, de semmit nem erőltetett. Hálás vagyok, hogy az egyeztetett időpontban valóban fogadott, nem mondta le az időpontot 10x, mert éppen egy nagyobb pénzes beavatkozás esett be! A kezelés rendkívül kellemes élmény volt. Biztosan visszatértek.
A bankkártyás fizetés hiánya meglepetésként ért, nem számítottam rá.

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. február
Mindenki végtelenül kedves és rugalmas volt már a legelejétől. Dr. Csongrádi Ágnes doktornő nagyon alapos és megnyugtatóan kommunikál mindenről, hihetetlen hogy szorongás és idegeskedés nélkül is lehet fogászati kezelésekre járni. :)
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
Hosszú kezelési tervet csináltunk végig, fél évig szinte kéthetente találkoztunk. Soha nem volt feszült mindíg kedves közvetlen volt velem amiért hálás vagyok. Az asszisztensek is felkészültek kezelések után érdeklődtek az állapotom felől amit máshol még nem tapasztaltam, nagyon jól esett. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Köszönöm.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. július
A Doktornő hozzáértése, kedvessége, hogy mindenről tájékoztat, kérdésekre is szívesen válaszol.
Nem volt ilyen egyáltalán

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. július
Doktornő nyugalma rám is hatással volt, olykor szinte el is felejtettem a kezelés alatt, hogy egy fogorvosi székben ülök. Precizitásának, odafigyelésének és szakértelmének köszönhetően teljes bizalommal fordultam hozzá. Sokat számított, hogy a kezelés során mindig tájékoztatott a következő lépésekről.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. július
Dr Csongradi is an outstanding dentist. Very calm and confident and explained everything she was doing so I was not afraid, like I usually was at my other dental experiences before coming to her.
No unpleasant experience at all!

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. március
Nagyon szimpatikus volt a rendelő is, a doktor nő is, az asszisztens is. Figyelmesek és kedvesek. Nagyon ajánlom mindenkinek.
Nem volt egyáltalán.

(ellenőrzött értékelés)
2021. március
Minden profin zajlott. Ájulós vagyok, de ezzel sem volt gond, mert nagyon segítőkész a doktornő.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. február
Régebben volt egy nagyon rossz tapasztalatom, egy fogászati kezelés során, ami által rettegtem a fogorvostól, de amint Ágnes doktornőhöz kerültem minden félelem elszàllt. Nagyon kedves, és empatikus volt velem, amitől sokkal bátrabban mentem el minden egyes kezelésre.
Nem volt ilyen.

(ellenőrzött értékelés)
2021. január
A doktornő türelmes, empatius. Nagyon pozití, hogy írásos tervet készitenek, összegezve az elvégzendő beavatkozásokat és azok költségvonzatát.
-