Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német, olasz

Dr. Dinu Roland

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

A világ számos országában gyűjtöttem tapasztalatokat a szakterületemen. Innsbrucki, trieszti, londoni, berni, zürichi és legutóbb new yorki tevékenységem során nagy rutinra tettem szert az implantációs sebészet, csontpótlások és implantációs prote...

Specializáció, szakmai háttér

Szájsebészet, Implantológia, Parodontológia, Implantátumokon rögzülő fogpótlások, 2017: Master of Implantology, Implant Fellowship Program, NYU, New York, 2014: Dentoalveoláris sebészet szakvizsga, Semmelweis Egyetem, Budapest, 2011: Fogorvosi D...

Tovább olvasom >
A

Dinusurgery Szájsebészeti Magánrendelő

1024 Budapest, II. kerület, Margit körút 43-45. II/1. (Országút)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dinusurgery Szájsebészeti Magánrendelő

1024 Budapest, II. kerület, Margit körút 43-45. II/1. (Országút)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

A világ számos országában gyűjtöttem tapasztalatokat a szakterületemen. Innsbrucki, trieszti, londoni, berni, zürichi és legutóbb new yorki tevékenységem során nagy rutinra tettem szert az implantációs sebészet, csontpótlások és implantációs protetika területén. Budapesti szájsebészeti praxisom az itthon és külföldön megszerzett tudásra épül. Mindennapos munkámat a legegyszerűbb fogeltávolításoktól, a bonyolultabb bölcsességfog és ciszta eltávolításokon át a nagy precizitást igénylő implantátum beültetések és ínykorrekciók képezik. Ezen kívül a legmodernebb 3D navigált sebészetet és az All-On 4 technikát is rutinszerűen alkalmazom, teljes állcsont rehabilitációkat is végzek. Straumann és Camlog implantátumokkal dolgozom, ezekkel a legjobbak a tapasztalataim.

https://dinusurgery.hu

Mivel nem mindegyik budapesti fogorvosi praxis rendelkezik a szájsebészeti beavatkozások elvégzéséhez szükséges megfelelő háttérrel, számos fogorvos kollégám munkáját segítem nap mint nap azzal, hogy rendelőmben minden szükséges szájsebészeti és parodontológiai  feladatot ellátunk. A pácienseink így minden szakterületen a lehető legmagasabb szintű fogászati és szájsebészeti ellátásban részesülnek.

Specializáció

 • Szájsebészet
 • Implantológia
 • Parodontológia
 • Implantátumokon rögzülő fogpótlások

Tanulmányok

 • 2017: Master of Implantology, Implant Fellowship Program, NYU, New York
 • 2014: Dentoalveoláris sebészet szakvizsga, Semmelweis Egyetem, Budapest
 • 2011: Fogorvosi Diploma summa cum laude, Semmelweis Egyetem, Budapest

Tagságok

 • Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága
 • Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozat
 • DentalXP Premium Member, USA
 • FOR – Foundation of Oral Rehabilitation

Vélemények

11 értékelés

„a fájdalommentes és gyors foghúzás mellet az odafigyelés és a rám szánt idő.”

,

„A doktor úr mindent aprólékosan elmagyarázott, türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Jó hangulatban telt a vizsgálat.”

,

„Ami a legjobban meglepett az a fájdalommentesség. Persze hallottál már róla de akkor is.!? A kezelés előtti beszélgetés, a Dr Úr mindenre kiterjedő,a legapróbb részleteket is türelmesen elmagyarázó felvezetője sokat segített. A tényleges beavatkozás közben érződött az orvo...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, precíz és hozzáértő mind a doktor úr, mind az asszisztense. Külön pozitív élmény, hogy a vizsgálattal egy időben meg tudott történni a fogkőeltávolítás is, így nem kellett külön időpontot foglalni. Ajánlom mindenkinek!”

,

„Az orvos nagyon kedves volt végig és minden kérdésemre választ kaptam. Az implantátumomat nagyon gyorsan és fájdalommentesen ültették be. A műtét után sem volt fájdalmam, kár, hogy az előző foghúzásomat nem a doktor úr húzta ki. Lehet akkor nem gyulladt volna be. Mindenesetre...”

Végig olvasom

„Egyik alkalommal kellett 10 percet várakoznom, de egyébként mindig minden profi volt.”

,

„A Doktor Úr mindig nagyon alapos volt és türelmes. Sok kérdésem volt, mert egy igen bonyolult eset voltam, de Dinu dr. mindent elmagyarázott még a beavatkozás előtt. Így nem volt meglepetés semmi sem a műtétem utáni napokban, felkészülhettem rá időben. Az implantátumaimat már...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„First of all, I am always terrified when I have to go to a dentist. Last time I had a crazy tooth ache so I went to my dentist. It turned out it was my wisdom tooth acting funny. Now.. she couldn't take it out, so she recommended Dr Dinu for a surgery. And I'm so glad she did! Dr Dinu was very ...”

Végig olvasom

„None. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Érezni a szakértelmet, a másik oldali bölcsességfogam kivételével is a Doktor Úrhoz megyek!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
(nem regisztrált felhasználó),
(nem regisztrált felhasználó),
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig