2 291 421 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ficzere Ildikó - Fogorvos

Dr. Ficzere Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000-ben végeztem a Budapesti Semmelweis Egyetemen. Szakdolgozatomat a Fogszabályozás és Gyermekfogászati Klinikán védtem meg, majd itt töltöttem a rezidens éveimet. 2002-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsgát, majd 2005-ben Fogszabályozás szakvizsgát...

Tovább olvasom
Dr. Ficzere Ildikó - Fogorvos

Dr. Ficzere Ildikó

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000-ben végeztem a Budapesti Semmelweis Egyetemen. Szakdolgozatomat a Fogszabályozás és Gyermekfogászati Klinikán védtem meg, majd itt töltöttem a rezidens éveimet. 2002-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsgát, majd 2005-ben Fogszabályozás szakvizsgát tettem, az itt töltött idő alatt részt vettem a klinikai fogorvosi m...

Tovább olvasom
Forest&Ray Dental Hungary
1134 Budapest, XIII. kerület, Váci út 64.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

2000-ben végeztem a Budapesti Semmelweis Egyetemen. Szakdolgozatomat a Fogszabályozás és Gyermekfogászati Klinikán védtem meg, majd itt töltöttem a rezidens éveimet. 2002-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsgát, majd 2005-ben Fogszabályozás szakvizsgát tettem, az itt töltött idő alatt részt vettem a klinikai fogorvosi munka mellett a fogorvostan-hallgatók oktatásában is. 2007-től folyamatosan fogászati magánklinikákon dolgozok, mint fogszabályozó szakorvos.

Mindig úgy éreztem, hogy a fogászaton belül a fogszabályozás a legbarátságosabb terület. Kedves és saját magukra igényes páciensekkel, akikkel viszonylag hosszú időre összeköt a közös munka. Igen, közös munka!!! Hiszen nagy együttműködést igényel a készülékek hordása, ápolása-tisztítása, rendszeres kontrollokra járás, stb. Sokszor 2-3 évig is eltarthat egy kezelés és ezalatt az idő alatt, kicsit belepillanthatok életekbe: sikeres iskolai felvételik, érettségik, esküvők, babavárások…

A kezeléseknél törekszem az egyensúlyra: számomra nem csak az esztétikai, hanem a funkcionális szempontok is fontosak, továbbá az, hogy a befektetett energia arányban van-e az elérhető eredménnyel.

Az életem egyéb területein is igyekszem az egyensúly megtartására: három gyerekes anyukaként a családom és a hivatásom között billegek több-kevesebb sikerrel. Ennek az egyensúlynak a megtartásában segít kedvenc szabadidős sportom, a Bikram-jóga gyakorlása is.

Galéria

Specializáció

  • ♥️ 🦷 Fogszabályozás 🦷 ♥️

Tanulmányok

  • 2005 - fogszabályozás szakvizsga
  • 2002 - fog- és szájbetegségek szakvizsga
  • 2000 - Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése