3 543 705 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Raeis Samiei Babak - Fogorvos

Dr. Raeis Samiei Babak

5.00 | 6 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Babak R. Samiei fogorvos a legjobb színvonalú, fogmegtartó és fájdalommentes fogászati kezeléseket nyújtja, hogy minden páciensének tökéletes mosolya legyen. A Global Dental Relief (Colorado, USA) önkéntes fogorvosaként bejárta a világot (Guatemal...

Tovább olvasom
Dr. Raeis Samiei Babak - Fogorvos

Dr. Raeis Samiei Babak

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Babak R. Samiei fogorvos a legjobb színvonalú, fogmegtartó és fájdalommentes fogászati kezeléseket nyújtja, hogy minden páciensének tökéletes mosolya legyen. A Global Dental Relief (Colorado, USA) önkéntes fogorvosaként bejárta a világot (Guatemala, Nepál, India), ahol szegény gyermekek ezreit derítette mosolyra v...

Tovább olvasom
Presidental Smile Fogászat
1126 Budapest, XII. kerület, Németvölgyi út 16. Fszt. 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Babak R. Samiei fogorvos a legjobb színvonalú, fogmegtartó és fájdalommentes fogászati kezeléseket
nyújtja, hogy minden páciensének tökéletes mosolya legyen.

A Global Dental Relief (Colorado, USA) önkéntes fogorvosaként bejárta a világot (Guatemala, Nepál, India), ahol szegény gyermekek ezreit derítette mosolyra vidám természetével. A Volunteers Pécs nonprofit szervezetben 40 magyar árva gyermeknek segített. A híres Dr Patch Adams amerikai bohócorvost elsőként hívta meg a POTE-n előadni. Célja, hogy minden páciense felhőtlenül mosolyogjon. 

Várom a kedves vendégeimet, ha:

Esztétikai fogászatra, Smile Design mosoly átalakításra, fogkőleszedésre, Biolase Epic X lézeres fogfehérítésre, implantátumra, korona készítése, porcelán veener héjra, híd készítésre, esztétikai tömésre, afta gondok miatt, inlay betétre, gyökérkezelésre, éjjeli harapásemelő sínre.
Rubberdam gumigátat használok, türelmes vagyok a félősökkel. 

Galéria

Specializáció

  • Esztétikai fogászat
  • Fogmegtartó kezelések
  • Implantátumok
  • Fogpótlás
  • Gyökérkezelés

Tanulmányok

  • Pécsi Orvostudományi Egyetem

Dr. Raeis Samiei Babak vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
I’ve got a smile makover with implants thanks to dr. Samiei’s flexibility as I arrived on weekends from England. Value for money. He speaks English fluently, explained everything well. Budapest is a beautiful city too.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
A színpadon elengedhetetlen a ragyogó fogsor. Dr. Babak R. Samiei a legmodernebb lézeres fogfehérítést nyújtja. A féléves fogkőleszedést ki nem hagynám! Mindenről tájékoztatott, milyen ételeket kerüljek a fogfehérítés után, így hosszan szép fehér maradt. Ajánlom minden szépülni vágyónak.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
A kislányom imádja Babak doktort, követjük bárhová. Az ő hatására fogorvos szeretne lenni. Ajánlom minden gyermekes szülőnek, mert ritka a jó fogorvos, aki gyermek fogorvos is egyben.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
Szívből ajánlom dr. Babak Raeis Samiei-t Budán, a 12. kerületben a Villa Bagatelle Bisztró előtt. Nagyszerű fogorvos, aki minden páciensét VIP-ként kezeli és meg akarja menteni a fogaid vagy egy elnöki mosolyt varázsolni. Nem siet, így tökéletes munkát végez. Első fogorvos Magyarországon, aki Rubberdam gumigátat használ rajtam, így majdnem elalszok fogtömés közben, könnyen nyelek és a leghigiénikusabb. Fájdalommentes injekciót ad. A gyermekek imádják, nem félnek a kezeléstől, annyira vicces.
-