2 286 090 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Schuber Dóra - Fogorvos

Dr. Schuber Dóra

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Schuber Dóra fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Fő érdeklődési köröm olyan beavatkozások elvégzése, amellyel pácienseim mosolyát még esztétikusabbá tudom tenni. Célom, hogy munkámat legjo...

Tovább olvasom
Dr. Schuber Dóra - Fogorvos

Dr. Schuber Dóra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Schuber Dóra fogorvos magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Fő érdeklődési köröm olyan beavatkozások elvégzése, amellyel pácienseim mosolyát még esztétikusabbá tudom tenni. Célom, hogy munkámat legjobb tudásom szerint végezzem, szeretem a kihívásokat, mindig a tökéle...

Tovább olvasom
MDent Buda Fogászati Klinika
1126 Budapest, XII. kerület, Süss Nándor sétány 24. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Schuber Dóra fogorvos magánrendelése.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Fő érdeklődési köröm olyan beavatkozások elvégzése, amellyel pácienseim mosolyát még esztétikusabbá tudom tenni. Célom, hogy munkámat legjobb tudásom szerint végezzem, szeretem a kihívásokat, mindig a tökéletességre törekszem. Betegeim gyógyulása érdekében mindig személyre szabott speciális kezelési tervet készítek. Számomra nagyon fontos, hogy pácienseim nyugodt körülmények között, kellemes hangulatban érezzék magukat kezeléseim alatt, melynek végeredményeként elégedetten távoznak, ill. térnek vissza hozzám.

Specializáció

  • esztétikai fogászat

Tanulmányok

  • 2018 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése