Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, francia, német

Dr. Suba Csongor

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Suba Csongor fogszakorvos vagyok, a Suba Dental főorvosa, szakmai vezetője. Speciális szakterületem az implantológia és a fogpótlástan, fogpótlások, koronák beültetése; de általános fogászati szűrővizsgálatra, állapotfelmérésre, egyéb fogászati panas...

Specializáció, szakmai háttér

implantológia, koronák, hidak, betétek, fogsorok készítése az állkapocs-ízület regisztrálásával, fájdalommentes fogbeültetés, állkapocs-ízületi panaszok, pl. fogcsikorgatás, fogszorítás, kattogás, fogsorproblémák okozta fej- fül- és nyakfájás, stb., Semmelwe...

Tovább olvasom >
A

Suba Dental

1024 Budapest, II. kerület, Rózsahegy utca 10. (Rózsadomb)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Suba Dental

1024 Budapest, II. kerület, Rózsahegy utca 10. (Rózsadomb)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Suba Csongor fogszakorvos vagyok, a Suba Dental főorvosa, szakmai vezetője. Speciális szakterületem az implantológia és a fogpótlástan, fogpótlások, koronák beültetése; de általános fogászati szűrővizsgálatra, állapotfelmérésre, egyéb fogászati panaszokra hivatkozva is bátran jelentkezzen be hozzám. Rendelőnkben a pácienseink elegáns, bizalmas légkörre és maximális odafigyelésre számíthatnak. Nálunk nincs rohanás, kapkodás, mindenkire elég időt és figyelmet szentelünk. Minden kezelést szinte fájdalommentesen el tudunk végezni, de szorongó, fogorvostól félő pácienseink kérésére a beavatkozásokat altatásban is el tudjuk végezni. Angol és francia nyelven folyékonyan beszélek, külföldi pácienseket is szívesen fogadok. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, a költsége pedig számla ellenében a külföldi biztosítóknál is elszámolható.

Specializáció

  • implantológia, koronák, hidak, betétek, fogsorok készítése az állkapocs-ízület regisztrálásával
  • fájdalommentes fogbeültetés
  • állkapocs-ízületi panaszok, pl. fogcsikorgatás, fogszorítás, kattogás, fogsorproblémák okozta fej- fül- és nyakfájás, stb.

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Fogorvosi Kar
  • Ph.D fokozat

Tagságok

  • MOK, MAFIT

Vélemények

3 értékelés

„Mindent részletesen elmagyarázott mit miért csinál, a kellemetlen helyzetekben is humorral oldotta feszültséget. ”

„Nem volt ilyen.”

,

„Fogbeültetésre érkeztem Dr. Suba Csongorhoz, semmi fájdalmat nem éreztem, folyamatosan kommentálta az eseményeket, ami nagyon megnyugtató volt. A beültetés végén pedig ott várt a kis behűtött ajándék jégzselé és a kis gyógyszertári csomag, hogy ne kelljen zsibbadt arccal gy...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig