419 631 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Suba Csongor - Fogorvos

Dr. Suba Csongor

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Suba Csongor fogszakorvos vagyok, a Suba Dental főorvosa, szakmai vezetője. Speciális szakterületem az implantológia és a fogpótlástan, fogpótlások, koronák beültetése; de általános fogászati szűrővizsgálatra, állapotfelmérésre, egyéb fogászati pan...

Specializáció

 • implantológia, koronák, hidak, betétek, fogsorok készítése az állkapocs-ízület regisztrálásával
 • fájdalommentes fogbeültetés
 • ál...

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Fogorvosi Kar
 • Ph.D fokozat

Tovább olvasom
Suba Dental
1024 Budapest, II. kerület, Rózsahegy utca 10. (Rózsadomb)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Rózsahegy utca 10.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Suba Csongor fogszakorvos vagyok, a Suba Dental főorvosa, szakmai vezetője. Speciális szakterületem az implantológia és a fogpótlástan, fogpótlások, koronák beültetése; de általános fogászati szűrővizsgálatra, állapotfelmérésre, egyéb fogászati panaszokra hivatkozva is bátran jelentkezzen be hozzám. Rendelőnkben a pácienseink elegáns, bizalmas légkörre és maximális odafigyelésre számíthatnak. Nálunk nincs rohanás, kapkodás, mindenkire elég időt és figyelmet szentelünk. Minden kezelést szinte fájdalommentesen el tudunk végezni, de szorongó, fogorvostól félő pácienseink kérésére a beavatkozásokat altatásban is el tudjuk végezni. Angol és francia nyelven folyékonyan beszélek, külföldi pácienseket is szívesen fogadok. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, a költsége pedig számla ellenében a külföldi biztosítóknál is elszámolható.

Specializáció

 • implantológia, koronák, hidak, betétek, fogsorok készítése az állkapocs-ízület regisztrálásával
 • fájdalommentes fogbeültetés
 • állkapocs-ízületi panaszok, pl. fogcsikorgatás, fogszorítás, kattogás, fogsorproblémák okozta fej- fül- és nyakfájás, stb.

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Fogorvosi Kar
 • Ph.D fokozat

Tagságok

 • MOK, MAFIT

Vélemények

3 értékelés
2017. február
Mindent részletesen elmagyarázott mit miért csinál, a kellemetlen helyzetekben is humorral oldotta feszültséget.
Nem volt ilyen.
2016. június
Fogbeültetésre érkeztem Dr. Suba Csongorhoz, semmi fájdalmat nem éreztem, folyamatosan kommentálta az eseményeket, ami nagyon megnyugtató volt. A beültetés végén pedig ott várt a kis behűtött ajándék jégzselé és a kis gyógyszertári csomag, hogy ne kelljen zsibbadt arccal gyógyszertárat kutatnom a környéket. Utólag nem is értem miért halogattam ilyen sokáig az implatációt:) A Suba rendelőt mindenkinek jó szívvel ajánlom.
2016. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése