756 279 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szénási Noémi - Fogorvos

Dr. Szénási Noémi

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Szénási Noémi vagyok, fog-és szájbetegségek szakorvosa. Az egyetem elvégzését követően 10 évig dolgoztam fogszakorvosként többségében külföldi (osztrák, német, svájci, angol, ír, skandináv) betegeket ellátó magánklinikákon. 2008 óta magánrendelőben...

Specializáció

fogpótlások

Tanulmányok

1998 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Kar

Tovább olvasom
Suba Dental
1024 Budapest, II. kerület, Rózsahegy utca 10. (Rózsadomb)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Rózsahegy utca 10.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szénási Noémi vagyok, fog-és szájbetegségek szakorvosa. Az egyetem elvégzését követően 10 évig dolgoztam fogszakorvosként többségében külföldi (osztrák, német, svájci, angol, ír, skandináv) betegeket ellátó magánklinikákon. 2008 óta magánrendelőben dolgozom. Szakterületem a fogpótlás-protetika, fémmentes pótlások, konzerváló fogászat és endodoncia. Célom, hogy meghitt, kellemes környezetben, kiemelt figyelemmel dolgozzunk és a pácienseim számára legmegfelelőbb kezeléseket valósítsuk meg. Meggyőződésem, hogy exkluzív minőségű, tartós eredményt hozó gyógyító munkát kizárólag különleges odafigyeléssel és empátiával, folyamatos szakmai továbbképzéssel, a legmodernebb eszközökkel és a legszínvonalasabb fogtechnikai háttérrel lehet csak végezni. Mindez adott rendelőnkben.

Specializáció

  • fogpótlások

Tanulmányok

  • 1998 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Kar

Vélemények

4 értékelés
2019. december
Nem volt mivel Sajnos annak ellenére, hogy volt foglalásom, nem voltak nyitva.
Elérhetőek és foglalhatóak, azonban január 6-ig zárva vannak!
2019. november
Én is átlagember vagyok, "tartok" a fogorvostól. Itt ez megváltozott. Pontos, udvarias, végletekig alapos, fájdalommenteségre maximálisan törekvő. Mindenkinek csak javasolni tudom.
Nincs semmilyen kellemetlen tapasztalatom.
2017. február
Megadott időopont betartása,Jó a hozzáállás, szakszeü az ellátás, empatikus a beteggel
2017. február
Udvarias, kulturált, szakszerű.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése