1 473 387 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Takács-Magony Kata -

Dr. Takács-Magony Kata

2.0 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Magony Kata 2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2012-től a Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogorvosa. Szakterülete a gyermekfogászat, konzerváló fogászat, esztétikai fogászat....

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Takács-Magony Kata -

Dr. Takács-Magony Kata

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Magony Kata 2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2012-től a Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogorvosa. Szakterülete a gyermekfogászat, konzerváló fogászat, esztétikai fogászat. Angolul társalgási nyelven beszél. Miért lettem fogorvos? Mindig sz...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Magony Kata 2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2012-től a Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogorvosa. Szakterülete a gyermekfogászat, konzerváló fogászat, esztétikai fogászat. Angolul társalgási nyelven beszél. Miért lettem fogorvos? Mindig szerettem volna emberekkel foglalkozni, és egyben kamatoztatni kézügyességemet. A fogorvoslás az a terület, ahol a gyógyítás örömét és a művészetet ötvözni lehet. Számomra nagyon fontos a megelőzés, ezért szeretem a gyermekfogászatot. Ha a gyermekek már egész kis korukban megbarátkoznak a fogorvosi székkel, az egy életre szóló előnyt jelenthet. 

Klinika, ahol rendel: Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Specializáció

  • gyermekfogászat
  • konzerváló fogászat
  • esztétikai fogászat

Tanulmányok

  • 2012 Debreceni Orvostudományi Egyetem fogorvos
  • 2015 gyermekfogászat szakvizsga

Vélemények

2 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
100 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 2
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 2
Megfelelő volt az ellátásod? 2

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése