2 291 577 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Varga Péter -

Dr. Varga Péter

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Varga Péter vagyok, fogorvos. A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2012-ben, azóta fogászati magánklinikákon dolgozom. Szakterületem a konzerváló fogászat és a fogpótlástan: az esztétikus tömések és fémmentes betétek mellett nag...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Varga Péter -

Dr. Varga Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Varga Péter vagyok, fogorvos. A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2012-ben, azóta fogászati magánklinikákon dolgozom. Szakterületem a konzerváló fogászat és a fogpótlástan: az esztétikus tömések és fémmentes betétek mellett nagy gyakorlatra tettem szert a gyökérkezelésekben is. Fogpótlások kész...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Varga Péter vagyok, fogorvos. A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2012-ben, azóta fogászati magánklinikákon dolgozom. Szakterületem a konzerváló fogászat és a fogpótlástan: az esztétikus tömések és fémmentes betétek mellett nagy gyakorlatra tettem szert a gyökérkezelésekben is. Fogpótlások készítésekor fontosnak tartom, hogy korszerű, tartós anyagokkal dolgozzak, amelyek tökéletes végeredményt biztosítanak - akár kivehető, akár rögzített fogpótlásról van szó. Németül és angolul beszélek. A betegközpontú ellátással szeretném elérni, hogy a betegek ne kényszerből, és ne az utolsó pillanatban forduljanak fogorvoshoz, hiszen a korán felismert problémák rövidebb idő alatt és jelentős anyagi ráfordítás nélkül gyógyíthatóak.

Klinika, ahol rendel:
Egressy Dental

Specializáció

  • konzerváló fogászat (fogszínű tömések, gyökérkezelés stb.)
  • fogpótlástan (hidak, koronák, inlay-onlay betétek)

Tanulmányok

  • Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

kraus - mayer m .
2017. november
szakmai tudás,kellemes, nyugodt légkör, egyszeru de modern, ragyogo környezet.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése