1 017 885 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Balogh Zsuzsanna - Gasztroenterológus

Dr. Balogh Zsuzsanna

(3)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Balogh Zsuzsanna gasztroenterológus szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Balogh Zsuzsanna gasztroenterológus szakorvoshoz, amennyiben gyulladásos bélbetegséggel,valamint ismeretlen eredetű emésztési problémával küzd. A Doktornőnek na...

Tovább olvasom
Dr. Balogh Zsuzsanna - Gasztroenterológus

Dr. Balogh Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Balogh Zsuzsanna gasztroenterológus szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Balogh Zsuzsanna gasztroenterológus szakorvoshoz, amennyiben gyulladásos bélbetegséggel,valamint ismeretlen eredetű emésztési problémával küzd. A Doktornőnek nagy tapasztalata van a sztómával élő betegek ellátásban is.

Belvárosi Egészségcentrum
1136 Budapest, XIII. kerület, Balzac utca 11. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Balogh Zsuzsanna gasztroenterológus szakorvos magánrendelése.

Forduljon bizalommal Dr. Balogh Zsuzsanna gasztroenterológus szakorvoshoz, amennyiben gyulladásos bélbetegséggel,valamint ismeretlen eredetű emésztési problémával küzd. A Doktornőnek nagy tapasztalata van a sztómával élő betegek ellátásban is.

Specializáció

 • Gyulladásos bélbetegség
 • Gyomortáji fájdalmak kivizsgálása
 • Székrekedés, hasmenés okainak kivizsgálása
 • Nyelési nehézség kivizsgálása

Tanulmányok

 • 1982 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos
 • 1986 radiológia szakvizsga
 • 1991 sebészet szakvizsga
 • 2004 gastroenterológia szakvizsga
 • 2013 háziorvostan szakvizsga

Vélemények

3 értékelés
2020. szeptember
A doktornő figyelmesen meghallgatott és utána megvizsgált. Ha valamit nem értettem mit jelent, vagy mit kellene csinálnom, segített. Ezek miatt nem éreztem magam kellemetlenül és ezért hálás vagyok.
Csak annyit kérnék, hogy mivel első alkalommal nem biztos, hogy érti az ember mi történik vagy tudja mi a baj, egy kis magyarázatot adjanak, hogy ez van, vagy ez lehet, ezért ezt írom fel és ezt csináljuk majd.
2020. május
2020. május
Nagyon kedves, alapos es pontos volt a doktorno, nem tudok rosszat mondani:)
Nem volt kellemetlen semmi. Nem tudok ilyet irni.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése