2 496 234 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bemutatkozás

2021. augusztus 9-e utáni foglalás esetén a "foglaljorvost ártáblázatában" feltüntetett árak lesznek érvényesek! Dr. Tamás Katalin gyermek gasztroenterológus, allergológus magánrendelése. Rendelésünkön egyedülállóan orvos és dietetikus együtt rendel!...

Tovább olvasom
Dr. Tamás Katalin - Gyermek-gasztroenterológus, Gyermekgyógyász, Gyermek allergológus

Dr. Tamás Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

2021. augusztus 9-e utáni foglalás esetén a "foglaljorvost ártáblázatában" feltüntetett árak lesznek érvényesek! Dr. Tamás Katalin gyermek gasztroenterológus, allergológus magánrendelése. Rendelésünkön egyedülállóan orvos és dietetikus együtt rendel! Mottónk: "Örömmel gyógyítani"! Az online és személyes konzultáció ö...

Tovább olvasom
Medhelp4Kids - Személyes gyermek gasztroenterológiai magánrendelés
1124 Budapest, XII. kerület, Levendula utca 9. (Orbánhegy)
Medhelp4kids - Online gyermek gasztroenterológiai magánrendelés
Budapest, XII. kerület, Online konzultáció

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

2021. augusztus 9-e utáni foglalás esetén a "foglaljorvost ártáblázatában" feltüntetett árak lesznek érvényesek!

Dr. Tamás Katalin gyermek gasztroenterológus, allergológus magánrendelése. Rendelésünkön egyedülállóan orvos és dietetikus együtt rendel!

Mottónk: "Örömmel gyógyítani"!
Az online és személyes konzultáció ötvözése az utánkövetés során konfortossá teszi a naprakész kapcsolattartásunkat.

Feltételeink adottak a gyermekgyógyászat gasztroenterológiai-allergológiai határterületi kérdéseinek professzionális ellátására a kétszakmás rendelésen.

A harmincperces megbeszélés során a megbeszélés kiterjed a gyermekgyógyászati szempontokon túl az azonnali dietetikai ellátásra is. Nincs szükség emiatt egy külön rendelési időpont egyeztetésére vagy további költségre. A szakorvosi konzultáció alapján azonnal dietetikai tanácsokkal látjuk el a családokat,visszajelzési lehetőséggel.

Csapatunk több éve foglalkozik gyermek gasztroenterológia-allergológia határterületeivel. Ennek keretében feladatunk a konzultációra érkező betegek gyomor-bélrendszeri illetve allergiára utaló panaszainak véleményezése. A kivizsgálás megtervezése és megszervezése a gyors és pontos diagnózis felállításának érdekében. 

Témáink: táplálékallergia gyanuja az újszülöttkortól, véres széklet, hasmenések, hasfájás, haspuffadás, kiütések, általános allergiás tünetek, savas visszaáramlás ... vagyis a gyermek gasztroenterológiai és allergológia témaköre.

Kiemelt időszak az anyatejes táplálás mellett a hozzátáplálás megkezdése. Ennek megfelelő időzítése, üteme az egészséges csecsemők számára is. A helyes szokások kialakításában az összetételen kívül a praktikák bemutatása, betanítása kedves dietetikusi feladat.

Szolgáltatásunk során kiemelten figyelünk a személyre szabott ellátásra, nem alkalmazunk sablonokat, sémákat. A szakmai evidenciák mellett nem közömbös számunkra betegeink biztonságérzete, mindig számíthatnak az”elérhetőségünkre”.

Szeretnénk megköszönni a visszajelzéseiket, hogy  sokan Önök közül második gyermekükkel is bizalommal fordulnak hozzánk, szívesen küldik ismerőseiket.

Igazán megtisztelő, igyekszünk a munkánkat töretlen lelkesedéssel folytatni tovább.

Kiemelten felhívjuk a figyelmet a személyes megjelenéssel kapcsolatos elővigyázatosságra!! Fontos, hogy a beteg és családja hőemelkedés, láz és tünetmentes legyen. Ne tapasztaljanak heveny léguti-, bélrendszeri- és bőrtüneteket magukon. A jelentkezést megelőzően ismert vagy feltételezett koronavírus fertőzött kontaktusuk ne legyen. Vigyázzunk egymásra!!

A vizsgálaton a beteg és egyik szülője vehet részt, mi biztosítjuk a távolságtartás körülményeit betegeinknek. A kísérő illetve a 6 év feletti gyermekek számára  szájmaszk viselése szükséges!!

Specializáció

 • Gyermek gasztroenterológia
 • Allergológia - Táplálékallergia
 • Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Kórházi háttér

 • A rendelőnkben nincsen várakozási idő, más beteggel, családdal nem találkoznak pácienseink. Alternáló személyes és online rendelést szervezünk, a személyes találkozót online követi majd, így lehetetlen a betegek torlódása.
 • A megközelíthetőség autóval vagy közösségi közlekedéssel zavartalan ( 105-ös, 102-es autóbuszok ). 10 perces séta az 59-es villamostól és a 112-es busztól a Hegyvidéki Önkormányzat megállójától.
 • Parkolás a Levendula utcában fizetős övezetbe esik ( 3122). A főútvonalon ingyenes.
 • ***
 • Együttműködünk több magán és finanszírozott gyermekintézménnyel.
 • Magán laboratóriumi vizsgálati kéréseinket elsődlegesen az Istenhegyi Géndiagnosztika munkatársainak segítségével végezzük, akik biztosítják a szakembereket a gyermekek szakszerű vérvételéhez, illetve lehetővé teszik számunkra, hogy ismételt szúrás nélkül utólag is kérhessünk vizsgálatokat.
 • A két intézmény 2 perc távolságra van egymástól. Közösségi közlekedéssel 3 buszmegálló a távolság.

Tanulmányok

 • 2005 - Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
 • 2000 - Gasztroenterológia szakvizsga
 • 1997 - Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
 • 1991 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvosi diploma

Tagságok

 • Magyar Gyermekorvosok Társasága
 • Gyermek Gasztroenterológiai Társaság
 • Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság
 • European Academy of Allergy and Clinical Immunology
 • Házi Gyermekorvosok Egyesülete

Vélemények

4.88 az 5-ből
576 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
9 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.89
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.84
Megfelelő volt az ellátásod? 4.83

Részletes vélemények

Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Kedves volt a dietetikus, alaposan ki lett kèrdezve a kórtörtènet, elèg idő àllt rendelkezèsre.
A doktornő kèrdezte ugyan, hogy mi a panasz, de sokszor belèm fojtotta a szót, nem igazàn figyelt a vàlaszokra. Nem tudtam meg többet a betegsèggel kapcsolatban, nekem ez a tanàcsadàs semmi pluszt nem adott.
Pál Péter
(ellenőrzött értékelés)
2021. április
Oline konzultáción vettünk részt, A doktornő nagyon segítőkész volt és türlemes velünk, minden kérdésenkrünkre választ kaptunk! A beszélgetés nagyon kellemes hangulatban telt, amiben jók voltunk megerősítést kaptunk, ahol gyengeségeinkre derült fény ott pedig tanácsot kaptunk, mit tudunk még javítani. Nagyon szépen köszöönjük a sok segítséget!
Nem volt kelemetlen tapasztalatom!
Andrea
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. június
A Doktornő és csapata kislányom 3 hónapos korától segített nekünk tejfehérje allergiájának kikezelésében, miután több helyen próbálkoztam sikertelenül. A kislányom 1 év után sikeresen kinőtte az allergiát. Köszönöm az iránymutatást, és hogy mindig együtt gondolkoztak velem.
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. március
A profi, szakmai hozzáállás, ahogyan mindent elmagyarázott a doktornő érthetően és minden problémánkat végighallgatta és reagált rá.
Nem volt semmi negatív tapasztalatunk a doktornővel.
Kitti
(ellenőrzött értékelés)
2022. január
A vizsgálat során minden teljeskörű és részletes volt. A Doktornő illetve asszisztense is rendkívül segítőkészek voltak, minden kérdésemre választ adtak és hasznos tanácsokkal láttak el mit-hogyan csináljak. Nagyon megnyugtató, hogy végre van útmutatásom mit hogyan csináljak, hogy a kislányomnak jobb legyen. Maximálisan ajánlom a Doktornőt!
-
Adrienn
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
A Doktor Nő nagyon kedves..minden részletet pontosan elmagyarázott.. bármilyen kérdésre válaszolt.
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. május
Korrekt, professzionális, kedves humánus, hozzáállás. Elégedettek vagyunk mindig.
-
Tímea
(ellenőrzött értékelés)
2022. március
A türelem, az alapos ki- és megkérdezés, az együttgondolkodás.
-
Berta
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. február
Nem elsőször kerestük fel a rendelőt. Nagyon sok figyelmet kaptunk én is és a gyerek is. Sokat kérdezett!! Két vizit között sem hagyott magunkra követte a változást.
-
Bence
(ellenőrzött értékelés)
2022. január
A doktornő nagyon türelmes és empatikus. Figyelt a gyerekre és minden körülményre. Nagyon igyekezett segíteni.
-