874 608 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tamás Katalin - Gyermek-gasztroenterológus, Gyermekgyógyász, Gyermek allergológus

Dr. Tamás Katalin

(473)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Aktualitás: A koronavírus járvány a szakértők és a hatóságok véleményezése alapján mérséklődött. A megbeszéléseinket továbbra is főként "TeleHelpy" szolgáltatás keretében végezzük. Ezzel kapcsolatban kérem előzetesen tájékozódjon a honlapunkon: medhe...

Tovább olvasom
Dr. Tamás Katalin - Gyermek-gasztroenterológus, Gyermekgyógyász, Gyermek allergológus

Dr. Tamás Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Aktualitás: A koronavírus járvány a szakértők és a hatóságok véleményezése alapján mérséklődött. A megbeszéléseinket továbbra is főként "TeleHelpy" szolgáltatás keretében végezzük. Ezzel kapcsolatban kérem előzetesen tájékozódjon a honlapunkon: medhelp4kids.com/telehelpy-program/ 2020.06.15-től bejelentkezők számára...

Tovább olvasom
Medhelp4Kids - Személyes gyermek gasztroenterológiai magánrendelés
1124 Budapest, XII. kerület, Levendula utca 9. (Orbánhegy)
Medhelp4kids - Online gyermek gasztroenterológiai magánrendelés
Budapest, XII. kerület, Online konzultáció

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Aktualitás:

A koronavírus járvány a szakértők és a hatóságok véleményezése alapján mérséklődött. A megbeszéléseinket  továbbra is főként "TeleHelpy" szolgáltatás keretében végezzük.

Ezzel kapcsolatban kérem előzetesen tájékozódjon a honlapunkon: medhelp4kids.com/telehelpy-program/

2020.06.15-től bejelentkezők számára személyes konzultációkra is van lehetőség.

A megfelelő higiéniás feltételeket biztosítjuk!

Kiemelten felhívjuk a figyelmet a személyes megjelenéssel kapcsolatos elővígyázatosságra!! Fontos, hogy  a beteg és családja hőemelkedés, láz és tünetmentes legyen. Ne tapasztaljanak heveny léguti-, bélrendszeri- és bőrtüneteket magukon. A jelentkezést megelőzően ismert vagy feltételezett koronavírus fertőzött kontaktusuk ne legyen. Vigyázzunk egymásra!!

A vizsgálaton a beteg és egyik szülője vehet részt, mi biztosítjuk a távolságtartás kürölményeit betegeinknek. A kísérő illetve a 6 év feletti gyermekek számára  szájmaszk viselése szükséges!!

 

Dr. Tamás Katalin csecsemő- és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, allergológus magánrendelése.

A Doktornő mottója "Örömmel gyógyítani"!

 

Csapatunk több éve foglalkozik gyermek gasztroenterológiával. Ennek keretében feladatunk a konzultációra érkező betegek gyomor-bélrendszeri panaszainak véleményezése, kivizsgálásuk megtervezése és megszervezése a gyors és pontos diagnózis felállításának érdekében.

Élvezetes számunkra a helyes összetevők megválogatásán kívül-speciális diéták esetében is- a bravúros főzési technikák betanítása. Boldogság minden pillanat a szülőknek és nekünk, ha egy-egy titkos recept sikeressé válik és kedvenccé nyilváníthatják a családok.

Kiemelt időszak az anyatejes táplálás mellett a hozzátáplálás megkezdése. Ennek megfelelő időzítése, üteme az egészséges csecsemők számára is. A helyes szokások kialakításában az összetételen kívül a praktikák bemutatása, betanítása kedves dietetikusi feladat.

 

 

 

 

 

Specializáció

 • Gyermek gasztroenterológia
 • Allergológia - Táplálékallergia
 • Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Kórházi háttér

 • Együttmükődünk több magán és finanszírozott gyermekintézménnyel.

Tanulmányok

 • 2005 - Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
 • 2000 - Gasztroenterológia szakvizsga
 • 1997 - Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
 • 1991 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvosi diploma

Tagságok

 • Magyar Gyermekorvosok Társasága
 • Gyermek Gasztroenterológiai Társaság
 • Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság
 • European Academy of Allergy and Clinical Immunology
 • Házi Gyermekorvosok Egyesülete

Vélemények

473 értékelés
2020. augusztus
2020. július
2020. július
2020. július
A Doktorno es Petra is nagyon segitokesz, kedves, turelmes, minden kerdesre keszsegesen valaszolnak, segitokeszek, es szakmailag is nagyon nagyon felkeszultek! Jo szivvel ajanlom Oket! D.Sz.A.
2020. július
2020. július
Kedves fogadtatas
Nem volt
2020. július
Időt nem sajnálva , mind a 20 kérdésünkre választ kaptunk. Doktornő fedte fel az évek óta tartó problémáját kislányomnak , ami a Cöliákiához kapcsolódott
Nem volt
2020. július
Kedves, alapos hozzáállás
2020. július
2020. július
Az orvos viselkedese, stilusa Kritikan aluli volt. Soha tobbet nem mennek ehhez a nohoz vissza ! A gyerekhez valo hozzaallasa borzalom,lett volna idom mashol idopontot kerni otthagytam volna.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése