Google+
142 500 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Tahy András

Bemutatkozás

Nagy tapasztalatom van a meddőség okainak kivizsgálásában és azok kezelésében, mivel részt vettem a SOTE II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján a meddőség hormonális okainak kutatásában. Kivizsgálom és kezelem a policisztás petefészek szindrómát, a...

Specializáció, szakmai háttér

Teljes körű terhesgondozás. , Meddőségi kivizsgálás és kezelés., Polycystás ovárium szindróma kivizsgálása és kezelése., Nőgyógyászati jó és rosszindulatú elváltozások szűrése, kezelése., STD (szexuális úton terjedő betegségek) szűrése, kezelése., Általános ...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nagy tapasztalatom van a meddőség okainak kivizsgálásában és azok kezelésében, mivel részt vettem a SOTE II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján a meddőség hormonális okainak kutatásában. Kivizsgálom és kezelem a policisztás petefészek szindrómát, amely gyakran meddőséget okoz a nők körében. Vállalok várandós gondozást is. Emellett szűröm és kezelem a szexuális úton terjedő betegségeket (Chlamydia, Gonorrhoea, HIV, HPV, stb.), valamint a nőgyógyászati elváltozásokat, daganatokat is. Gyermeknőgyógyászként is dolgozom. Ennek keretein belül gyulladások, fejlődési zavarok, rendellenességek szűrését, gyógyítását végzem, a pubertás zavarainak diagnosztizálásával, vérzészavarok kezelésével.

A Mammut Egészségközpont kollégái 24 órán belül telefonon visszahívják az időpont további egyeztetése céljából. 

Specializáció

 • Teljes körű terhesgondozás.
 • Meddőségi kivizsgálás és kezelés.
 • Polycystás ovárium szindróma kivizsgálása és kezelése.
 • Nőgyógyászati jó és rosszindulatú elváltozások szűrése, kezelése.
 • STD (szexuális úton terjedő betegségek) szűrése, kezelése.
 • Általános nőgyógyászati szakrendelés.
 • Gyermek nőgyógyászati vizsgálatok, kezelések.
 • Gyermeknőgyógyászat: a gyakori gyulladások, fejlődési zavarok, rendellenességek szűrése, gyógyítása, a pubertás zavarainak diagnosztizálása, vérzészavarok kezelése.

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi kar (1990)
 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga (1994)
 • Gyermek-nőgyógyászat szakvizsga (1998)
 • Egészségügyi szakmenedzser MSC fokozat (2001)

Vélemények

16 értékelés

„dr. Tahy András közvetlensége, embersége.”

„Nem volt.”

,

„Kislányomat vittem a doktorúrhoz. Nagyon kedves és barátságos volt, semmilyen rossz élmény nem maradt a lányomban. Köszönöm!”

„Nem volt!”

,

„A kislànyommal,akinek a problémàjàval hozzà fordultunk, kedves és baràtsàgos volt.”

„A konzultàció 8 perce alatt négyszer csörgött és vette fel a telefont - az egyiket éppen azalatt,hogy a kislànyom problémàját vàzoltam fel. Miutàn letette,meg sem kért,hogy folytassam,már írta fel a receptet. Információt is csak kérdésre adott és akkor is csak szűkszavúan. ...”

Végig olvasom
,

„Idopont tartas, rendelobe bekisero asszisztens figyelmessege”

„Nincs”

,

„Kedves volt a gyermekemmel.”

„Kérdeznünk kellett a diagnózist. Túl gyorsan végeztünk...”

,

„A vizsgálat nagyon alapos volt. ”

„Az azonnal elvégzendő számítógépes adminisztráció miatt, a panasz elmondása közben az orvos nem vette fel velem a szemkontaktust, ami olyan érzetet keltett bennem, mintha nem figyelne rám. ”

,

„késett az orvos”

,

„A lefoglalt időpontot pontosan betartotta. A vizsgálat közben is kaptam információt, utána meg tudtuk beszélni a további teenőket, szükséges vizsgálatokat. ”

,

„Az orvos széles körűen tájékoztatott a teendőkről és az okokról. Kedves volt, ami egy ilyen érzékeny vizsgálatnál, kisgyereknél fontos.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig