Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Halász József Ph.D

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Halász József gyermek- és ifjúságpszichiáter magánrendelése. A doktor úr gyermekek mentális állapotfelmérésére, pszichés-mentális eltérések terápiájára szakosodott. A mentális eltérések diagnosztizálására és terápiás kezelésére van lehetőség az intézményben, ritk...

Specializáció, szakmai háttér

Idegrendszeri fejlődési zavarok, Autizmus, Hiperaktivitás, figyelemzavar, Viselkedészavaros, Hangulati problémák, szorongásos állapotok, Közösségi beilleszkedési problémák, Stresszfeldolgozás, 1998 - Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Diploma, 2003 - ...

Tovább olvasom >
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Halász József gyermek- és ifjúságpszichiáter magánrendelése.

A doktor úr gyermekek mentális állapotfelmérésére, pszichés-mentális eltérések terápiájára szakosodott. A mentális eltérések diagnosztizálására és terápiás kezelésére van lehetőség az intézményben, ritkán gyógyszeres kezeléssel kísérve. A gyógyító munkában a doktor úr szívesen alkalmaz viselkedésterápiás és pszichoterápiás eszközöket, de sokszor már csak a szülővel, családdal folytatott konzultáció is nagy segítséget jelent. A vizsgálat körülbelül 45-55 percig tart, a gyermeket készítsük fel, jelezzék neki hogy a korának megfelelő játékra, beszélgetésre számíthat. Természetesen a vizsgálat semmilyen fájdalommal nem jár, és nagy hangsúlyt fektetünk a nyugodt, bizalmas légkörre, amit a pszichiátriai vizsgálat megkövetel. Angol nyelven is vállal konzultációt.

Specializáció

  • Idegrendszeri fejlődési zavarok
  • Autizmus
  • Hiperaktivitás, figyelemzavar
  • Viselkedészavaros
  • Hangulati problémák, szorongásos állapotok
  • Közösségi beilleszkedési problémák
  • Stresszfeldolgozás

Tanulmányok

  • 1998 - Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Diploma
  • 2003 - Idegtudományok Doktori Iskola Ph.D fokozat

Vélemények

9 értékelés

„Segítőkész, közvetlen és nagyon felkészült volt, abszolút gyermek- és családbarát ember. Csak ajánlani tudom!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Türelem, tolerancia”

„Ilyen nem volt”

,

„Humoros.”

,

„Nagyon figyelmes a doktor Úr mint a kis keresztfiammal, mint a családtagjaimmal. Széles körűen figyel minden kis részletre, hisz az fontos lehet a további tapasztalatszerzéshez, a kezelés sikeréhez. Emberséges és nagy empátiával bír, ami megkönnyíti az orvos-páciens kapcsolat ki...”

Végig olvasom
,

„Félénk, bátortalan gyerekem pár perc után feloldódott a doktorúr kedves, empatikus hozzáállásának köszönhetően. Megnyerő volt a természete, örülök hogy őt választottam!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Fantasztikus, figyelmes, segítőkész!”

,

„Gyermekem addig senkivel nem kommunikált szívesen, a doktor úr mégis megtalálta vele a közös hangot. Hálásak vagyunk neki a segítségéért!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig