697 188 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Fekete Sándor Róbert - Pszichológus, Gyermekpszichológus

Fekete Sándor Róbert

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Traumatikus élménynek nevezzük azokat lelkileg rendkívül megterhelő eseményeket, amelyeket bizonyos esetekben nem tudunk feldolgozni. Ilyen lehet egy közlekedési baleset, de ide tartozhatnak az iskolai zaklatás, megszégyenítés, megalázó pl. kórházi élm...

Specializáció

 • családi és párkapcsolati tanácsadás
 • gyermekdráma
 • felnőtt pszichodráma
 • EMDR felnőtt (képzés folyamatban, Magyar EMDR Egyesül...

Tanulmányok

 • okleveles pszichológus
 • tanácsadó szakpszichológus - családi és párkapcsolati tanácsadás
 • felnőtt pszichodráma asszisztens
 • cs...

Tovább olvasom
Fekete Sándor Róbert Magánrendelése
1026 Budapest, II. kerület, Riadó u. 4. 32-es kapucsengő (Pasarét)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Riadó u. 4. 32-es kapucsengő
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Traumatikus élménynek nevezzük azokat lelkileg rendkívül megterhelő eseményeket, amelyeket bizonyos esetekben nem tudunk feldolgozni. Ilyen lehet egy közlekedési baleset, de ide tartozhatnak az iskolai zaklatás, megszégyenítés, megalázó pl. kórházi élmények, traumatikus születés, munkahelyi elhúzódó stressz, vagy akár személyes veszteségeink. A tünetek közé tartozhat a szorongás, alvászavar, ingerlékenység, a traumatikus esemény ránk törő emlékképei, gyermekeknél viselkedés változása, regressziós tünetek.

Az EMDR egy rendkívül hatékony traumafeldolgozási technika, amelyet ezen tünetegyüttes kezelésére használhatunk.

Jelenleg a Magyar EMDR Egyesületnél képződőm gyermek, serdülő és felnőtt vonalon, szakmai szupervízió mellett alkalmazom ezt a módszert.

 

Munkám felnőttekkel

Az életben előfordulhat, hogy nem várt nehézséggel találjuk magunkat szemben. Máskor arra leszünk figyelmesek, hogy egy adott ponton nem tudunk átlendülni, ismétlünk valamit. Esetleg azt érezhetjük, hogy valami nem stimmel, de homályosak az indokok, nem látjuk át teljesen az összefüggéseket. Ilyen esetekben hasznos lehet segítséget kérnünk egy szakembertől.

Tanácsadó szakpszichológusként arra törekszem, hogy a hozzám fordulók biztonságban érezzék magukat és bizalommal beszélhessenek a nehézségeikről, elakadásaikról. A közös munka során megnyílhatnak az utak a változás felé, ami létrehozhat egy új egyensúlyt, melynek révén egy tudatosabb, integráltabb személlyé válhatunk.

 

Munkám gyerekekkel

A gyermekeknél is előfordulhatnak olyan nehéz élethelyzetek és problémák, melynek megoldásában a családok egy bizonyos ideig támogatásra szorulhatnak. Felmerülhetnek kérdések már akár a csecsemőkor körül, pl.: szoptatás, altatás, anyává és apává válás, párkapcsolati nehézségek. Később a szobatisztaságra nevelés, a közösségbe szoktatás, a kistestvér érkezése, a dac-korszak, az önállóság, majd iskoláskorban a társas kapcsolatok, az iskolai teljesítmény, a serdülőkor kérdései okozhatnak nehézségeket.

Előfordulhat, hogy a gyermek viselkedése aggodalomra ad okot, mint pl.: körömrágás, bepisilés, dadogás, tik, megterhelő ismétlődő rituálék, szorongás társas helyzetekben vagy teljesítmény miatt, alvászavar, agresszív elemek a viselkedésben. Továbbá lehetnek a család életében olyan helyzetek - költözés, óvoda vagy iskolaváltás, válás, egy fontos hozzátartozó elvesztése - amikor felmerülhet, hogy pszichológus segítségét kéri a család a nehézségek áthidalásában.

 

Az a tapasztalatom, hogy a gyermek nehézséginek megoldásában nagyon fontos szerepe van a szülői támogatásának, hiszen ők ismerik a legjobban a gyermeküket.  Munkám során arra törekszem, hogy közösen megtaláljuk azokat az erősségeket, rejtett erőforrásokat, melyekre támaszkodva a gyermek átlendülhet az adott problémán.

Specializáció

 • családi és párkapcsolati tanácsadás
 • gyermekdráma
 • felnőtt pszichodráma
 • EMDR felnőtt (képzés folyamatban, Magyar EMDR Egyesület)
 • EMDR gyermek és serdülő (képzés folyamatban, Magyar EMDR Egyesület)

Tanulmányok

 • okleveles pszichológus
 • tanácsadó szakpszichológus - családi és párkapcsolati tanácsadás
 • felnőtt pszichodráma asszisztens
 • csoportos individuálpszichológiai gyermekpszichoterápiás tanfolyam
 • EMDR felnőtt (képzés folyamatban, Magyar EMDR Egyesület)
 • EMDR gyermek és serdülő (képzés folyamatban, Magyar EMDR Egyesület)

Vélemények

1 értékelés
2020. március
Nagyon kedves, megértő és felkészült volt. Már az első alkalommal is sokat segített a nehézségeim megoldásában. Köszönöm!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése