Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német

Mirk Zsófia

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Mirk Zsófia pszichológus vagyok. Gyermekekkel, fiatalokkal és felnőttekkel egyaránt foglalkozom, az adott problémától függően. Valamint fontos feladatomnak tekintem az átlagnál érzékenyebb (szuperérzékeny) emberekkel való munkát. Abban tudom...

Specializáció, szakmai háttér

stresszkezelés, gyászfeldolgozás, krízistanácsadás, önbizalom fejlesztése, párkapcsolati gondok, gyermekneveléssel kapcsolatos kérdések, szülőtanácsadás, tanulási, magatartási, beilleszkedési problémák, iskolafóbia, iskolai teljesítményzavarok, ...

Tovább olvasom >
A

Mirk Zsófia magánrendelése

1024 Budapest, II. kerület, Fillér utca 19 (Országút)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Mirk Zsófia magánrendelése

1024 Budapest, II. kerület, Fillér utca 19 (Országút)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Mirk Zsófia pszichológus vagyok. Gyermekekkel, fiatalokkal és felnőttekkel egyaránt foglalkozom, az adott problémától függően. Valamint fontos feladatomnak tekintem az átlagnál érzékenyebb (szuperérzékeny) emberekkel való munkát. Abban tudom Önt segíteni, hogy optimális megoldást találjon egy adott problémakörön, élethelyzeten belül. Törekszem arra, hogy egyénre szabott módszerekkel dolgozzam. Sokszor használok imaginatív módszereket, például relaxációt. Szemléletmódomat a pozitív pszichológia befolyásolta a legnagyobb mértékben. Hiszek abban, hogy megfelelő gondolkodásmóddal és cselekedetekkel az Életet boldogan lehet élni. Felnőtt, serdülő tanácsadás A konzultációk során megkeressük az adott probléma gyökerét majd közösen kidolgozzuk a megoldáshoz vezető Utat. Az alkalmak rendszeressége és száma, mindig közös megegyezésen, illetve szakmai szempontokon alapul. Lehetőség van egy alkalmas konzultációra is. Stresszkezelés esetén a relaxáció módszerét is elsajátíthatja, ehhez legalább 8-10 alkalom szükséges. Serdülőknél a szülő beleegyezése és a részvétele a folyamat elején és szükség szerint közben is, elengedhetetlen. Gyermekpszichológia Hiszem és vallom, hogy minden gyermekben ott rejlik az a csoda, amit öngyógyításnak nevezünk. Pszichológusi munkámmal ezt, a mindannyiunkban jelen lévő képességet támogatom. Ez a gyermekeknél a fantáziavilág bevonásával, játékosan történik, az adott gyermek érzelem- és élményvilágához igazodva. A gyermekekkel végzett munka a szülőkkel kezdődik, az első alkalommal velük járjuk körbe a problémát és a gyermek fejlődéstörténetét. Majd megkezdődhet a gyermekkel való foglalkozás, ez már a szülők nélkül történik. Azonban konzultáció formájában a szülők folyamatosan visszajelzést kapnak. Így épülhet be az egész család életébe az a folyamat, amin a pszichológus kíséri végig a gyermeket.

Specializáció

 • stresszkezelés
 • gyászfeldolgozás
 • krízistanácsadás
 • önbizalom fejlesztése
 • párkapcsolati gondok
 • gyermekneveléssel kapcsolatos kérdések, szülőtanácsadás
 • tanulási, magatartási, beilleszkedési problémák
 • iskolafóbia
 • iskolai teljesítményzavarok
 • szobatisztasággal kapcsolatos problémák
 • kötődési problémák
 • testvérkonfliktus
 • körömrágás
 • pszichoszomatikus (azaz lelki eredetű, de testi) tünetek

Tanulmányok

 • 2005-2011-Eötvös Loránd Tudományegyetem:Pszichológus,2007-Sylva Mind Control,2010- MIPE:Gyermek pszichodráma asszisztens,2015-Pályaválasztási konzulens,2015-Mediátor, 2017-Coach

Vélemények

11 értékelés

„Kedves,barátságos,az időt pontosan betartja.Nagyon alapos kivizsgálást tapasztaltam. Kellemes fogadtatásban volt részem.”

,

„Csak is jó tapasztalatom volt mindennel kapcsolatban.”

,

„A beszélgetés barátságos hangulatban telt, ezáltal könnyen megnyíltam, jobban össze tudtam szedni a gondolataimat. Csak jó tapasztalatom volt.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Türelmesen végighallgatott, érdeklődő volt, könnyen meg tudtam nyílni”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Mindennel meg voltam elégedve, én is csak jót tudok mondani róla.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Több apsektusból közeliti meg a problémát, ezzel biztosítva a problémák hátterének pontos kideritését. Nagyon elégedett voltam mindennel.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Örülök, hogy őt választottam, azóta sínen van az életem.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Jó szakembert ismertem meg személyében. Kigyógyított a régóta fennálló depressziómból, mostanra újra boldognak tudom magam érezni.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Empatikus, közvetlen, tapintatos. Csak jót tudok mondani róla.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Zsófia kiváló szakember, minden kisgyerekes családnak ajánlom, akinél probléma áll fenn. Kisfiam állapotán sokat javított, bátran elengedem az iskolába egyedül.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig