1 473 495 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Sárosi Viktória - Pszichológus

Sárosi Viktória

4.8 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Sárosi Viktória, klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus magánrendelése. Szakmai tapasztalatomat a kerületi Pedagógiai Szakszolgáltnál elöltött évek alatt szereztem, ahol lehetőségem volt pszichológia segítségnyújtáson túl, g...

Tovább olvasom
Sárosi Viktória - Pszichológus

Sárosi Viktória

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Sárosi Viktória, klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus magánrendelése. Szakmai tapasztalatomat a kerületi Pedagógiai Szakszolgáltnál elöltött évek alatt szereztem, ahol lehetőségem volt pszichológia segítségnyújtáson túl, gyermekek tanulási nehézségeinek feltárásában, iskolaérettségi vizsgá...

Tovább olvasom
PszichoFészek - I. kerület
1015 Budapest, I. kerület, Csalogány utca 26. IV.em. 2. (Víziváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Sárosi Viktória, klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus magánrendelése.

Szakmai tapasztalatomat a kerületi Pedagógiai Szakszolgáltnál elöltött évek alatt szereztem, ahol lehetőségem volt pszichológia segítségnyújtáson túl, gyermekek tanulási nehézségeinek feltárásában, iskolaérettségi vizsgálatában segédkezni.

Munkám során rendszerszemléletben dolgozom, hiszem, hogy a gyermek tünete számos esetben reprezentálja a családban létrejövő diszharmóniát, nehézségeket. Mindennek tükrében fontosnak tartom a szülőkkel történő rendszeres konzultációs alkalmak megvalósítását. Annál is inkább, hiszen ők azok, akik gyermeküket a legjobban ismerik, így a szülői visszajelzések nagyban hozzájárulnak a terápia sikerességéhez. Nem hiszek a tökéletes szülő fogalmában, a cél, hogy a szülő saját értékrendje szerint „elég jó” szülője lehessen gyermekének; komfortosan, elégedetten érezze magát szülői szerepében.

Sokszor tapasztaltam, hogy a szülőben megjelenő aggodalmak mennyire megterhelőek tudnak lenni, milyen nagymértékben kihatnak a gyermekkel alakuló érzelmi kapcsolatra. Az ilyen helyzetekben segíthet a feltáró beszélgetés, a szülőkonzultáció.

A foglalkozások játékos formában zajlanak, melyeken a gyerekek az esetek túlnyomó többségében lelkesen, szívesen vesznek részt! A foglalkozások időtartama 50 perc, melyek főként analitikus orientált terápiás szemléletben, heti rendszerességgel zajlanak. Gyermekek esetében a játékterápiás eszközök, serdülők esetében pedig a verbalitás dominál. A módszereket tekintve integratív szemléletet képviselek, így helyet kapnak a terápia során, például művészetterápiás eszközök, relaxációs és az imaginációs technikák is.  A szülőkkel a terápia során rendszeresen konzultálok.

Négy évesnél fiatalabb gyermekek esetében baba-mama-konzultáció keretében zajlanak a foglalkozások, amikor az egyik vagy minkét szülő jelen van a gyermekkel.

Specializáció

 • kötődési problémák
 • magatartási- és beilleszkedési problémák
 • nevelési nehézségek
 • óvoda- és iskolafóbia
 • enurézis
 • szorongásos zavarok
 • szorongásos zavarok
 • tanulási nehézségek
 • testvérféltékenység
 • tic
 • válás
 • veszteségek
 • nevelési nehézségek

Tanulmányok

 • Károli Gáspár Református egyetem (interpszerszonális és klinikai szakirány) – okleveles pszichológus
 • Pécsi Tudomány Egyetem - és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus

Vélemények

4.8 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
25 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése