Google+
109 121 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Hugyák Éva

Bemutatkozás

Hugyák Éva gyógytornász, instrumentális manuálterapeuta, craniosacrális terapeuta magánrendelése. Gyors segítséget adok hirtelen fellépő mozgásszervi panasz, fájdalom esetén. Foglalkozom hobbisportolókkal akiknél a fő hangsúly a sérülések elkerülés...

Specializáció, szakmai háttér

mozgásszervi megbetegedések , műtétekre való felkészítés, gerinc és hátfájdalmak műtét nélküli csillapítása, manuálterápia

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Hugyák Éva gyógytornász, instrumentális manuálterapeuta, craniosacrális terapeuta magánrendelése. Gyors segítséget adok hirtelen fellépő mozgásszervi panasz, fájdalom esetén. Foglalkozom hobbisportolókkal akiknél a fő hangsúly a sérülések elkerülésén, a prevención van. Élsportolók számára segítséget nyújtok a balesetek megelőzése mellett teljesítményük fokozásában. Sérülés esetén gyors rehabilitációra törekszem, hogy a versenysportoló minél előbb visszatérhessen a sportba. Gyerekekkel különösen szívesen foglalkozom két kiskamasz édesanyjaként. Az ő esetükben a megelőzésen és a tudatos mozgás tanításán van a hangsúly. A mozgásszervi megbetegedések széles spektrumával foglalkozom, úgy mint: gerinc és nyaki sérv, gerincferdülés, lumbágó, csigolyacsúszás, elcsavarodás, piriformis szindróma, törésekből rehabilitáció, váll és térd elülső, belső, külső, hátulsó ínszalag sérülés és szakadások, porcleválás, gyulladások, ízületi kopások és fájdalom kezelése, befagyott váll,rotátorköpeny, vállficam, ínhüvelygyulladás, bütyök, talpfájdalom, sarkantyú, ludtalp, bokaficam, tenisz és golfkönyök. alagút szindróma, pattanó ujj kezelése a teljesség igénye nélkül. Központunkban munkám modern fizikoterápiás gépek segitik. Műtétekre felkészitést végzek. Kiemelten a gerinc (hát) fájdalmak műtét nélküli csillapításával foglalkozom. A gerinckopásos vagy más, a gerincet érintő degeneratív betegség pl. sérv kialakulásának megelőzéséhez, illetve már meglévő fájdalom kezeléséhez szükséges ismereteket másoddiplomás manuálterápiás illetve nemzetközi instrumentális manuálterápiás, a gerincproblémák műtét nélküli gyógyitását tanitó képzésen sajátítottam el, amit hosszú évek óta eredményesen használok. Folyamatosan képzem magam, nemzetközi szakkiállitásokon és konferenciákon veszek részt. Előadásokat, képzéseket, workshopokat tartok a szakmának és a pácienseknek is. Teammunkában gyógyítok Központunkban, szükség esetén orvosi konzultációval, MR és ultrahang diagnosztikával, táplálkozási tanácsadással illetve társszakmák bevonásával egészítem ki gyógyító tevékenységem.

Specializáció

  • mozgásszervi megbetegedések
  • műtétekre való felkészítés
  • gerinc és hátfájdalmak műtét nélküli csillapítása
  • manuálterápia

Vélemények

4 értékelés

„Ismerős ajánlása által foglaltam időpontot Évához, és nem ért csalódás semmiben. Precizen türelmesen elmagyarázta a kezelés menetét, a lehető legkisebb fájdalom okozására törekedett. ”

(nem regisztrált felhasználó),

„Nem ismerek nála jobb gerinces gyógyitót. Végigjártam felkapott centrumokat, semmi javulás. Már tudom miért. Éva olyan komplexen nézi és kezeli a derékfájást, mint senki más akinél jártam.”

(nem regisztrált felhasználó),

„Gerincsérv műtéttől mentett meg!”

(nem regisztrált felhasználó),

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig