321 843 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Király-Sikula Krisztina - Gyógytornász

Király-Sikula Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Király-Sikula Krisztina gyógytornász vagyok. Éveken keresztül dolgoztam kórházban, járóbeteg ellátásban, illetve subaqualis (vizi) tornát tartottam. Ezzel párhuzamosan tevékenykedtem otthonápolásban is. Ennek köszönhetően sokféle betegségtípussal talál...

Specializáció

 • Különböző eredetű gerincproblémák, derékfájdalmak
 • Ortopédia betegségek és műtétek utáni rehabilitáció (gerincferdülés, Scheuer...

Tovább olvasom
Pillangó Egészségcentrum
1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Király-Sikula Krisztina gyógytornász vagyok. Éveken keresztül dolgoztam kórházban, járóbeteg ellátásban, illetve subaqualis (vizi) tornát tartottam. Ezzel párhuzamosan tevékenykedtem otthonápolásban is. Ennek köszönhetően sokféle betegségtípussal találkoztam, a reumatológiai kórképektől kezdve a gerincműtétig segítettem a betegeim felépülését. Eközben elvégeztem egy általános természetgyógyászati modult és részt vettem egy Alternatív gyógymódok az egészségügyben című továbbképzésen. Munkám során fontosnak tartom a holisztikus szemléletű megközelítést, mely az egész embert, egy egésznek tekinti. Ez a megközelítésmód nem csak az adott problémára koncentrál, hanem a beteget gyógyítja. A mozgást, az egyénre szabott gyógytornát semmilyen más kezeléssel nem lehet helyettesíteni, nincs rá gyógyszer sem. A minőségi mozgás fontos az egészség fenntartásában, a különböző problémák megelőzésében, és a rehabilitáció folyamán. Gyógytornászként feladatom az egész embert figyelembe véve, egy teljes körű állapotfelmérés során, a rövid- és hosszútávú kezelési terv összeállítása, melyben az elérendő célok mindig személyre szabottak. A gyógytorna foglalkozások során különböző kezelési módszereket, mozgásformákat alkalmazok, kiegészítve különböző eszközökkel, melyek nehezíthetik, könnyíthetik vagy egyszerűen csak változatossá teszik a közös munkát. Szeretettel várom azokat, akik aktívan szeretnének tenni egészségükért, gyógyulásukért!

Specializáció

 • Különböző eredetű gerincproblémák, derékfájdalmak
 • Ortopédia betegségek és műtétek utáni rehabilitáció (gerincferdülés, Scheuermann-szindróma, csípő-, térdprotézis műtét előtti és utáni állapotok kezelése stb.)
 • Traumatológiai betegségek, műtétek utáni rehabilitáció (különböző törések, ficamok, szalagsérülések stb.)
 • Reumatológiai kórképek és kezelésük (csontritkulás, Bechterew-kór, RA. stb.)
 • Neurológiai kórképek kezelése (stroke utáni állapot, Sclerosis Multiplex, Parkinson szindróma, egyensúlyproblémák stb.)
 • Senior torna (60 év feletti páciensek részére, csontritkulás megelőzése, ill. a folyamat lassítása, mozgásszegény életmód megelőzése, egyensúly fejlesztés. Összefoglalva a mozgékonyság, a mozgás képesség növelése, a jobb közérzet elérése.)

Vélemények

5 értékelés
2018. április
2018. március
Nagyon sokat javított állapotomon a torna, még biztosan fel fogom keressni a rendelését!
2018. január
2017. október
Nagyon precíz, alapos volt végig a torna alatt, emellett barátságos és pozitiv kisugárzása is közvetlenebbé tette a hangulatot.
2017. február
Nagyon kedves, a kezeléseken mindent részletesen elmagyaráz. Türelmes, és teljes mértékben egyénre igazított tornát tart. Remek gyógytornász, mindenkinek ajánlom!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése