Google+
132 999 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Király-Sikula Krisztina

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Király-Sikula Krisztina gyógytornász vagyok. Éveken keresztül dolgoztam kórházban, járóbeteg ellátásban, illetve subaqualis (vizi) tornát tartottam. Ezzel párhuzamosan tevékenykedtem otthonápolásban is. Ennek köszönhetően sokféle betegségtípussal ta...

Specializáció, szakmai háttér

Különböző eredetű gerincproblémák, derékfájdalmak, Ortopédia betegségek és műtétek utáni rehabilitáció (gerincferdülés, Scheuermann-szindróma, csípő-, térdprotézis műtét előtti és utáni állapotok kezelése stb.), Traumatológiai betegségek, műtétek utáni rehab...

Tovább olvasom >
A

Pillangó Egészségcentrum

1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Pillangó Egészségcentrum

1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Király-Sikula Krisztina gyógytornász vagyok. Éveken keresztül dolgoztam kórházban, járóbeteg ellátásban, illetve subaqualis (vizi) tornát tartottam. Ezzel párhuzamosan tevékenykedtem otthonápolásban is. Ennek köszönhetően sokféle betegségtípussal találkoztam, a reumatológiai kórképektől kezdve a gerincműtétig segítettem a betegeim felépülését. Eközben elvégeztem egy általános természetgyógyászati modult és részt vettem egy Alternatív gyógymódok az egészségügyben című továbbképzésen. Munkám során fontosnak tartom a holisztikus szemléletű megközelítést, mely az egész embert, egy egésznek tekinti. Ez a megközelítésmód nem csak az adott problémára koncentrál, hanem a beteget gyógyítja. A mozgást, az egyénre szabott gyógytornát semmilyen más kezeléssel nem lehet helyettesíteni, nincs rá gyógyszer sem. A minőségi mozgás fontos az egészség fenntartásában, a különböző problémák megelőzésében, és a rehabilitáció folyamán. Gyógytornászként feladatom az egész embert figyelembe véve, egy teljes körű állapotfelmérés során, a rövid- és hosszútávú kezelési terv összeállítása, melyben az elérendő célok mindig személyre szabottak. A gyógytorna foglalkozások során különböző kezelési módszereket, mozgásformákat alkalmazok, kiegészítve különböző eszközökkel, melyek nehezíthetik, könnyíthetik vagy egyszerűen csak változatossá teszik a közös munkát. Szeretettel várom azokat, akik aktívan szeretnének tenni egészségükért, gyógyulásukért!

Specializáció

  • Különböző eredetű gerincproblémák, derékfájdalmak
  • Ortopédia betegségek és műtétek utáni rehabilitáció (gerincferdülés, Scheuermann-szindróma, csípő-, térdprotézis műtét előtti és utáni állapotok kezelése stb.)
  • Traumatológiai betegségek, műtétek utáni rehabilitáció (különböző törések, ficamok, szalagsérülések stb.)
  • Reumatológiai kórképek és kezelésük (csontritkulás, Bechterew-kór, RA. stb.)
  • Neurológiai kórképek kezelése (stroke utáni állapot, Sclerosis Multiplex, Parkinson szindróma, egyensúlyproblémák stb.)
  • Senior torna (60 év feletti páciensek részére, csontritkulás megelőzése, ill. a folyamat lassítása, mozgásszegény életmód megelőzése, egyensúly fejlesztés. Összefoglalva a mozgékonyság, a mozgás képesség növelése, a jobb közérzet elérése.)

Vélemények

5 értékelés

„Nagyon sokat javított állapotomon a torna, még biztosan fel fogom keressni a rendelését!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon precíz, alapos volt végig a torna alatt, emellett barátságos és pozitiv kisugárzása is közvetlenebbé tette a hangulatot.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, a kezeléseken mindent részletesen elmagyaráz. Türelmes, és teljes mértékben egyénre igazított tornát tart. Remek gyógytornász, mindenkinek ajánlom!”

„-”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig