1 257 927 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kiss Lili - Gyógytornász

Kiss Lili

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Két és féléves szakmai tapasztalatom során a rugalmas problémamegoldást, az empatikus ugyanakkor következetes, pontos és precíz munkavégzést részesítettem előnyben. A páciensek napi szintű irányítása, időpontjainak megszervezése-kiadása, lelki és test...

Tovább olvasom
Kiss Lili - Gyógytornász

Kiss Lili

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Két és féléves szakmai tapasztalatom során a rugalmas problémamegoldást, az empatikus ugyanakkor következetes, pontos és precíz munkavégzést részesítettem előnyben. A páciensek napi szintű irányítása, időpontjainak megszervezése-kiadása, lelki és testi támogatása jó kommunikációs képességet igényelt. Napi 30-40 beteg...

Tovább olvasom
Baross Egészségközpont
1165 Budapest, XVI. kerület, Baross Gábor utca 40. (Mátyásföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Két és féléves szakmai tapasztalatom során a rugalmas problémamegoldást, az empatikus ugyanakkor következetes, pontos és precíz munkavégzést részesítettem előnyben. 

A páciensek napi szintű irányítása, időpontjainak megszervezése-kiadása, lelki és testi támogatása jó kommunikációs képességet igényelt. Napi 30-40 beteg kezelését végeztem, illetve a számítógépes rendszereket is kezeltem. (Főnix-PRO) 

Több továbbképzésen is részt vettem, hogy szakmailag is képezzem magamat és új eszközökkel, technikákkal teljesebb kezeléseket biztosíthassak minden betegnek, akik eddigi pályafutásom során hozzám kerültek. A további munkám során is hasonlóképpen szeretném folytatni a betegellátást. 

Csapatban, amennyire a szakma megköveteli jól tudok együtt dolgozni. Amennyiben valakinek nem tudtam megfelelő módon segíteni, úgy felismerve a helyzetet gyógytornász-manuálterapeuta kollégámhoz, vagy szakorvoshoz irányítottam tovább a beteget. Így az önálló munkavégzés mellett fontos számomra az is, hogy csapatban, összehangolva is tudjuk segíteni egymás munkáját. 

Specializáció

 • McKenzie
 • Gyógytorna

Tanulmányok

 • McKenzie „A” Lumbális gerinc
 • McKenzie „B” Cervikális, thorakális gerinc
 • Dorn terápia és Breuss masszázs
 • Kinesiology taping/sporttaping alapképzés
 • Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában Triggerpont és fascia lazító technikák
 • Alternatív nyiroktorna és nyirokmasszázs tanfolyam
 • One Brain tanfolyam 1.-2. (Kineziológia)
 • APPI –Pilates- Matwork level1 folyamatban

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése