1 178 505 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szávin-Pósa Ágnes - Gyógytornász

Szávin-Pósa Ágnes

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

2015-ben a Szegedi Tudományegyetemen klasszikus klarinét előadóként és okleveles klarinéttanárként szereztem diplomát, majd 2019-ben a Semmelweis Egyetemen végeztem gyógytornászként. Végzettségeim miatt érdeklődésem az egyetem alatt főleg a kéz megbet...

Tovább olvasom
Szávin-Pósa Ágnes - Gyógytornász

Szávin-Pósa Ágnes

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

2015-ben a Szegedi Tudományegyetemen klasszikus klarinét előadóként és okleveles klarinéttanárként szereztem diplomát, majd 2019-ben a Semmelweis Egyetemen végeztem gyógytornászként. Végzettségeim miatt érdeklődésem az egyetem alatt főleg a kéz megbetegedései felé fordult. Szakdolgozatomat egy speciális ínhüvelygyulla...

Tovább olvasom
Koroknai Medical - Budapest
1148 Budapest, XIV. kerület, Vezér utca 148-150. (Zugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

2015-ben a Szegedi Tudományegyetemen klasszikus klarinét előadóként és okleveles klarinéttanárként szereztem diplomát, majd 2019-ben a Semmelweis Egyetemen végeztem gyógytornászként.

Végzettségeim miatt érdeklődésem az egyetem alatt főleg a kéz megbetegedései felé fordult. Szakdolgozatomat egy speciális ínhüvelygyulladás konzervatív kezelési lehetőségeiből írtam. Témámmal kijutottam az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára, és szerzőtársaimmal megírt publikációnk megjelent az Orvosi Hetilapban. Az egyetem utáni időszakban leggyakrabban felső végtagi panaszokkal foglalkoztam: ínhüvelygyulladások, alagút-szindrómák, törések és a velük járó ödéma- és hegkezelés, tenisz- és golfkönyök, valamint vállpanaszok, mint a rotátorköpeny-szindróma, bursitis (nyáktömlőgyulladás), vállmeszesedés, izomszakadások, szalagszakadások stb. Ezeket a problémákat az esetektől függően mozgásterápiával, vagy más, kiegészítő kezelésekkel kezeltem (pl. kinesio tape, FDM, masszázs, lágyrésztechnikák, flossing, stb.).

Jelenleg a gerincbántalmak területén mélyítem el ismereteimet. Rengeteg beteg keres fel porckorongsérvvel, csigolyaproblémákkal, derék- és hátfájdalmakkal, lesugárzó panaszokkal. Nem riadok vissza az összetett problémáktól, és folyamatosan keresem az újabb megoldási lehetőségeket, melyek csökkenthetik a beteg fájdalmait.

Munkám során igyekszem figyelembe venni a beteg életmódját, lehetőségeit, és a kezelési tervet mindig ezekhez igazítom. Célom, hogy a beteg minél hamarabb, gyógyultan és fájdalmak nélkül távozhasson a rendelésemről.

Tudásomat a gyógyítás terén folyamatosan bővítem, eddig a következő továbbképzéseken vettem részt:
- Fascia disztorziós modell
- Kinesiology-taping/Sporttaping képzés
- EMS lökéshullám-terápia tanfolyam
- Az intelligens elektrostimuláló készülékek alkalmazási lehetőségei a rehabilitáció során
- Szenzomotoros szemléletű „Állapot- és mozgásvizsgálat” /ÁMV/ felvétele, értékelési szempontjai és alkalmazási lehetőségei
- Talpreflexológia-talpmasszőr tanfolyam
- Svédmasszőr tanfolyam
- Thai bambuszmasszázs-tanfolyam
- Ayurvédikus indiai masszázs tanfolyam

Specializáció

 • Ínhüvelygyulladás
 • Alagút szindróma
 • Törések, műtétek utáni felső végtagi rehabilitáció
 • Ujjamputációk
 • Könyök- és vállproblémák
 • Csigolyaelcsúszásvkezelése
 • Porckorongproblémák kezelése

Tanulmányok

 • 2019 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, gyógytornász szakirány
 • Fascia disztorziós modell 1
 • Kinesiology-taping/Sporttaping képzés
 • EMS lökéshullám-terápia tanfolyam
 • Az intelligens elektrostimuláló készülékek alkalmazási lehetőségei a rehabilitáció során
 • Szenzomotoros szemléletű „Állapot- és mozgásvizsgálat” /ÁMV/ felvétele, értékelési szempontjai és alkalmazási lehetőségei
 • Talpreflexológia-talpmasszőr tanfolyam
 • Svédmasszőr tanfolyam
 • Thai bambuszmasszázs-tanfolyam
 • Ayurvédikus indiai masszázs tanfolyam

Tagságok

 • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése